Home > Nieuwe Kerk Zuid > Bijbelstudiekring

Wat doen wij?

Bijbelstudiekring

Binnen de wijkgemeenten hebben we een heel aantal Bijbelkringen, zowel rond de Nieuwe Kerk als de Kapel. Er zijn diverse kringen actief, waaronder een aantal jongerenkringen.

De kringen komen zo’n 8 á 9 keer per winterseizoen bij elkaar, vaak in huiselijke sfeer.

In ’t Venster en in ’t Schooltje wordt ook regelmatig een Bijbelkringavond georganiseerd. Zie hiervoor de aankondigingen in het kerkblad.

In het winterseizoen 2018/2019 gaan we werken met het boekje ‘Geloven met Petrus’, geschreven door Jos Douma. Dit boekje gaat over geloof en twijfel.

Doet u ook mee?
Als u of jij nog niet aan een Bijbelkring deelneemt, denk er dan eens over om u aan te sluiten. Samen met anderen verdiept u zich in Gods Woord. Als u zelf belangstelling heeft of iemand weet voor wie zo’n kring geschikt is, informeer dan naar de mogelijkheden.
Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Voor meer informatie en aanmelding:
Neem gerust contact op met ons! Dit kan door op contact te klikken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.