Home > Nieuwe Kerk Noord > Zondagsschool online

Zondagsschool

Welkom op de digitale zondagsschool

Start zondagsschool Jedid-Jah groep 1 t/m 6
Zondag 18 april start de zondagsschool weer voor groep 1 t/m 6. De kinderen zijn van harte welkom, ook als u de kerkdienst thuis gaat beluisteren.
Bij het aanmelden van de kerkdienst kunt u aangeven dat uw kinderen de zondagsschool in de ochtend (of in de avond voor groep 7/8) willen bezoeken.
Hier wordt, voor zover mogelijk uiteraard, rekening mee gehouden.

In de ochtend zit groep 1 t/m 4 in de grote zaal boven en groep 5/6 in de kleine zaal boven. De leidinggevenden zijn aanwezig vanaf 09.35 uur.
Voor noodgevallen vragen wij u om uw kind de eerste keer een briefje mee te geven met daarop de naam van uw kind en het mobiele nummer waarop u te bereiken bent. Contactinformatie van de leidinggevenden staat op de site van de zondagsschool online.

Ouders die hun kinderen wegbrengen worden verzocht binnen een mondkapje te dragen. Wel stellen wij het op prijs als u uw kind zoveel mogelijk alleen `t Venster binnen laat gaan. Kinderen van de jongste groep worden na afloop door de leiding gezamenlijk teruggebracht naar de buitendeur. Ook hierbij vragen wij u om dan niet naar binnen te komen, maar te wachten tot de leiding met uw kind naar buiten komt.

Het rooster voor groep 1 t/m 6 in april en mei is als volgt:
18-april zondagsschool
25-april meivakantie
2-mei meivakantie
9-mei zondagsschool
16-mei afscheidsdienst gr. 8
23-mei Pinksteren
30-mei zondagsschool

Uiteraard is het voor gezinnen thuis nog steeds mogelijk om Vertel het maar Thuis! te gebruiken.
U kunt hiervoor een gratis account aanmaken op https://vertelhetmaar.nl/vertel-het-maar-thuis/thuis-registratie/.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.