Home > Nieuwe Kerk Noord > Zondagsschool online

Zondagsschool

Welkom op de digitale zondagsschool

Update 8-10-2020

Vanwege het maximum aantal van 30 mensen per dienst stopt de zondagsschool tijdelijk voor groep 1 t/m 6.
De zondagsschool voor groep 7/8 in de avond gaat wel door.
De zondagsschool online is inmiddels weer opgestart.

Update 1-10-2020

De zondagsschool gaat door! Wel met een aangepaste maatregel; de kinderen uit groep 5/6 komen voortaan aan het einde van de dienst via de nooduitgang in de kelder zelfstandig naar buiten. Alle ouders van de zondagsschoolkinderen wachten nog steeds buiten, tenzij het noodzakelijk is om uw kind op te halen.

Zondagochtend 27 september is de zondagsschool voor groep 1 t/m 6 weer begonnen.
In de startbrief treft u het rooster voor de 2e helft van 2020 aan en de contactinformatie van de leidinggevenden.
Ook informeren wij u over onze richtlijnen/werkwijze bij het coronavirus.

Groep 7/8 start op zondagavond 4 oktober tijdens de avonddienst. Dan krijgen zij een lijst met daarop de geplande zondagen voor deze groep.

Wij kijken er naar uit om de kinderen weer te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
de leidinggevenden van zondagsschool Jedid-Jah

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.