Home > Nieuwe Kerk Noord > Activiteiten

zaterdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur
Nieuwe Kerk

Vakantie Bijbel Week 2021

Van 23 tot 26 augustus is de Vakantie Bijbel Week 2021. Het thema is ‘Hallo, contact?!’.
Je kan je kind(eren) weer aanmelden net als vorig jaar via de website. Iedereen die vorig jaar heeft meegedaan heeft een mail gehad (kijk ook bij mapje ongewenst) met een link voor inloggen.
Vorig jaar niet meegedaan? Meld je aan via de site als ouder en geef je kind(eren) op via vakantiebijbelweekermelo.nl
Wil je helpen als vrijwilliger? Geef het door via de site, alvast super bedankt voor de hulp!

Aanmelden VBW

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!

Vakantie Bijbel Week 21

Vakantie Bijbel Week 2021