Welkom in de Oude Kerk

Als wijkgemeente rond de oude dorpskerk genieten we elke zondag het voorrecht om op deze plek samen te komen, waar al door de eeuwen heen mensen hun vreugde en zorgen brengen.
Welkom bij de gemeente van de Oude Kerk !

OPGELET ! Diensten zijn ONLINE; voor plaats in de kerk reserveren via 06-48370155 op Ma en Wo 19.00 - 20.30 uur
Meer info: naar beneden scrollen naar nieuws

toon kalender
<augustus 2021>
zomadiwodovrza

Klik op de dienst om deze te beluisteren.
zo 1 aug
zo 8 aug
zo 15 aug

Adresgegevens Oude Kerk

Kerkbrink 1
3851 MB Ermelo

Plan uw route

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze

Vakantie Bijbel Week 2021

Van 23 tot 26 augustus is de Vakantie Bijbel Week 2021. Het thema is ‘Hallo, contact?!’.
Je kan je kind(eren) weer aanmelden net als vorig jaar via de website. Iedereen die vorig jaar heeft meegedaan heeft een mail gehad (kijk ook bij mapje ongewenst) met een link voor inloggen.
Vorig jaar niet meegedaan? Meld je aan via de site als ouder en geef je kind(eren) op via vakantiebijbelweekermelo.nl
Wil je helpen als vrijwilliger? Geef het door via de site, alvast super bedankt voor de hulp!

Aanmelden VBW

Maak eerst een login, voeg dan je kind(eren) toe en eventueel kan je je ook aanmelden als vrijwilliger. Met de login kan je later alles nog wijzigen, dus bewaar het mailtje goed!

Vakantie Bijbel Week 21

Vakantie Bijbel Week 2021