Home > Kerkelijk Centrum > Nieuws

Zaterdag 04 september 2021

Jaarthema 2021-2022

Dit jaar gaan we aan de slag met het thema 'Zoals Jezus'. Het jaarthema krijgt invulling in themadiensten (A en B) in combinatie met kringen. (september tot Pasen). Daarbij maken we o.a. gebruik van het boek van Marien Kollenstaart, Zoals Jezus - Een leven lang leren lijken op Hem (Uitgeverij Vuurbaak, 2021).
Aansluitend opnieuw een Gemeenteproject (C), 7 weken na Pasen 2022, waarbij het mooi zou zijn om opnieuw nieuwe indelingen van kringen te maken; dit aan de hand van de bijbelstudies, horend bij het boek Zoals Jezus:

Informatie hierover vindt U in deze folder..
Over de opzet en een toelichting kunt U hier meer lezen.
Het boekje voor gebruik in de kringen vindt U hier.

Zoek nieuws

Kerkelijk Centrum

Update COVID

29 oktober 2021  |   U en jij bent van harte welkom om de diensten in het Kerkelijk Centrum te bezoeken. Echter, gezien de actualiteit van de toename van het aantal besmettingen, willen we het reserveren van de diensten voorlopig voortzetten. We hadden gehoopt dat de situatie anders zou zijn en we het reserveren konden loslaten. Helaas is dat niet het geval en blijven we liever wat voorzichtig. De stoelen staan nu nog wat verder uit elkaar en we vragen u en jullie om een stoel open te laten tussen de verschillende families.
Graag dus nog reserveren voor de diensten via de link in de nieuwsbrief of de website.

Vanwege de actuele corona maatregelen beginnen de middagdiensten vanaf 28 november om 16:00 uur
Aanmelden bezoek kerkdiensten

29 oktober 2021

Kerkelijk Centrum

Update renovatie KC

06 oktober 2021  |

De renovatie van de kerk vordert steeds meer. Er is goede hoop dat rond de kerst de renovatie kan worden afgerond. In de zalen worden de komende weken de airco’s geplaatst, daarna kunnen de plafonds komen. Dat gaat veel geluid schelen! Nog even geduld dus voor de kinderen bij de oppas en de kindernevendienst.

Ondertussen wordt er gestuct in de consistorie, gaat overal het schilderwerk door en is ook het eerste nieuwe meubilair besteld. De komende maanden zal de vloer in de kerkzaal nog worden geschuurd en opnieuw gelakt, wordt daar nieuwe stoffering aangebracht en komt er nieuwe raambekleding. In de voorhal komt een nieuwe PVC vloer en ook de keuken bij de zalen wordt op dit moment geplaatst.

Dank aan iedereen die zich hier steeds opnieuw voor inzet! Zonder vrijwilligers kan het niet. We willen ook graag door de week wat gaan klussen en vooral schilderen. Komt de zaterdag dus minder goed uit en lukt het wel door-de-weeks 's morgens, 's middags of 's avonds dan horen we het graag.

Mocht u of wil jij helpen dan graag even een berichtje naar Carolien Turien (06-40070305 / cjderuiter@hetnet.nl) of Johan Stegeman (06-57324141 / johanengrethastegeman@outlook.com)

06 oktober 2021