Home > Kerkelijk Centrum > JWV 2019

Jeugd Werk Vakantie 2019

In de zomer 2019 (van 19 juli t/m 27 juli) hopen wij voor de derde keer met een groep jongeren naar Slowakije te gaan. In 2019 gaan wij net als in 2017 op werkvakantie naar Borda. Verder bouwen aan een schitterend mooi project. Het opknappen van een groot gebouw midden in de bossen. Om in te zetten voor vakantieweken voor kansarme Roma kinderen en op den duur ook als toerustingscentrum voor jonge theologen om zo het evangelie verder over Slowakije en landsgrenzen te verspreiden.

Op 15 december 2018 zullen de jongeren
tijdens de kerstmarkt in het centrum van Ermelo aanwezig zijn met een levende
kerststal en voor het doel collecteren. Met het geld zullen materialen en
spullen gekocht worden om het gebouw te renoveren en in te richten.

Wilt u dit doel ondersteunen door een gift?
U kunt uw gift overmaken naar rekeningnummer
is NL06RABO0317701525 t.n.v. College van Kerkrentmeesters Ermelo onder vermelding van JWV Kerkelijk Centrum 2019

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Maak uw keuze