Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

MRT
donderdag 28 maart 2019 (aanvang 20 uur)
Kerkelijk Centrum, Ermelo

Popmuziek en geloof

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Kerkelijk Centrum, Ermelo
Inleider: Alfred Valstar

Alfred Valstar gaat in op de relatie tussen geloof en popmuziek.

Er zijn veel vooroordelen, maar hij probeert de waarheid boven water te krijgen: popmuziek komt niet minder uit de kerk dan uit de kroeg. Aan de hand van songteksten van o.a. Bruce Springsteen, 16 Horsepower, U2, Bob Dylan e.a.
Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

donderdag 28 maart 2019 (aanvang 20 uur)
Kerkelijk Centrum, Ermelo

vrouwenwandeling feest van genade

Vrouwenwandeling

Afsluiting van het “feest der genade”

We lezen in de Bijbel, in Mattheus 28, dat op de vroege Paasmorgen vrouwen op weg gingen om naar het graf te kijken. Als vrouwen uit het Kerkelijk Centrum willen wij deze vrouwen volgen. Op D.V. zondag 21 april om 7.00 uur willen we starten bij de kerk richting begraafplaats “de Koningsvaren” om daar het opstandingsevangelie te lezen en enkele liederen te zingen. Terug bij de kerk willen we gezamenlijk ontbijten, waarna we de kerkdienst bij kunnen wonen. Er is een collecte voor de onkosten. Alle vrouwen zijn van harte welkom om dit samen te beleven.

Aanmelden via de intekenlijst in de voorhal of via het contactformulier.
Klik op de naam om bij het contactformulier te komen.

Contactpersonen:
Hermien Jansen
Geke van den Berg

Dit is een van de activiteiten rondom het gemeenteproject Feest van Genade
zondagochtend 21 april om 7:00 uur
start Kerkelijk Centrum

Marriage Course

De Marriage Course zijn 7 mooie avonden over het huwelijk en 7 avonden om er samen als echtpaar even uit zijn.

In alle rust met z’n tweeën over je relatie en gevoelens praten, zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven misschien niet aan toe komt.

Wij starten weer op vrijdag 29 september 2019 in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze eerste avond start om 19.00 uur met een maaltijd.

Indien u graag nog verdere informatie of heeft u vragen? Of wilt u zich aanmelden?

Dan kunt u ons bereiken via:
email: gekevandenberg62@gmail.com
telefoonnummer: 0341-553077
of het contactformulier

vrijdag 27 september 2019 (aanvang 19 uur)
Kerkelijk Centrum

Marriage Course

De tweede avond is op vrijdag 4 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

Dan kunt u ons bereiken via:
email: gekevandenberg62@gmail.com
telefoonnummer: 0341-553077
of het contactformulier.
vrijdag 4 oktober 2019 (aanvang 19.45 uur)
Kerkelijk Centrum