Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

van 19:00 tot 21:30 uur
kelder Kerkelijk Centrum

kelderavond juni 2019

Een gezellige avond met muziek, ontspanning en ontmoeting.

van 19:00 tot 21:30 uur
kelder Kerkelijk Centrum

Creatief & Actief voor vrouwen

14:00 Start met koffie, thee en eigen (mis)baksels

14:30 Korte creatieve overdenking uit het doe-boekje ‘Wat zeg je?’

Daarna heb je de keuze uit:

Een deel van het klompenpad lopen.

Een creatieve workshop van Kris.

Of gewoon lekker luieren in de hangmat, kletsen in de tuin terwijl je kijkt wat anderen doen.

Om een uur of vijf gaan we samen picknicken. Mannen en kinderen vanaf die tijd ook welkom om gezellig in het gras te ploffen. Iedereen neemt zelf wat te eten mee, wat we met elkaar delen.

Geef je op via info@bykris.nl of tel: 564605. Vertel dan ook meteen wat je zelf meeneemt aan eten en of je wilt wandelen of de creatieve workshop wilt volgen. Voor een bijdrage in de kosten zal er een potje staan.
Horsterweg 169, fam. Bossenbroek

Kliederkerk

Op 31 maart was er de eerste Kliederkerk Ermelo-bijeenkomst in de Immanuelkerk. We kijken terug op een geslaagde start! Natuurlijk ontdekten we bij de evaluatie enige verbeterpunten (het was ook onze eerste keer ;-), maar we zijn vol enthousiasme ook alweer aan de slag gegaan met de komende keer!
De eerstvolgende Kliederkerk zal zijn op zondag 7 juli in de Westerkerk (15.30-18.00 uur, het team begint om 14.00 uur met de voorbereidingen).
Ook deze bijeenkomst zal bestaan uit drie onderdelen: Samen ontdekken (workshopachtige activiteiten), Samen vieren (korte interactieve viering) en Samen eten (eenvoudige maaltijd).
Op dinsdag 4 juni (20.00 uur in de Westerkerk) willen we deze Kliederkerk-bijeenkomst voorbereiden. We kunnen mensen gebruiken in de volgende teams: gastvrijheid, catering, workshops en viering.
Alleen samen kunnen we van Kliederkerk Ermelo iets mooi maken!
Als je ook mee wil helpen doen, dan kun je je aanmelden bij Ery of André.
Geef dan ook even aan of je voorkeur hebt voor een bepaald team of een bepaalde activiteit. En als je andere mensen kent die wel willen helpen? Nodig hen dan gerust uit voor de voorbereidingsavond van 4 juni!
Als thema hebben we voor 7 juli gekozen voor ‘Op rots of zand’.
Wil je daar alvast eens over nadenken, check dan het volgende document:
We hopen elkaar te ontmoeten!
met hartelijke groet,
Ery Bennink
André Priem

Na de start op 31 maart in de Immanuelkerk vinden de drie volgende Kliederkerkbijeenkomsten plaats in de Westerkerk (7 juli), Oude Kerk (15 september) en in het Kerkelijk Centrum (17 november). Zet ze vast in de agenda!

Voor meer informatie klik hier
Westerkerk

Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een week waarin kinderen bezig zijn met het evangelie door liedjes zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en meer. Het thema dit jaar is: 'kleur je dag'.
Geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar t/m groep 8.

Maandagmiddag 20 augustus van 13.30 – 15.30 uur
Dinsdagochtend 21 augustus van 9.30 – 11.30 uur
Woensdagochtend 22 augustus van 9.30 – 11.30 uur
Donderdagochtend 23 augustus van 9.30 – 11.30 uur