Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

MEI
Vrijdag 20 mei 16:00 uur

Filmmiddag Jongeren

Op 20 mei is een gezellige middag voor het gezin. We beginnen met ’s middags de film ‘Lassie, ga mee op een avontuurlijke reis’ om 16:00 voor kinderen 6-14 jaar. Aansluitend is er een patatkraam om 17:30 waar iedereen welkom is.

Vrijdag 20 mei 16:00 uur

MEI

Vergeven zoals Jezus

Op 31 mei is er een verdiepingsavond over ‘Vergeven’. Vergeven is een centraal thema in het christelijk geloof, toch is het soms makkelijke gezegd dan gedaan, als je gekwetst of verwond bent. Christenpsycholoog Dr. Everett Worthington’s heeft een proces ontwikkelt wat je kunt helpen om echt te vergeven. We willen hier deze avond bij stil staan. De pijnlijke herinnering kunnen we niet veranderen, maar wel hoe we denken en voelen als de herinnering opspeelt.
Dinsdag avond 31 mei 20:00 uur

Slotviering gemeenteproject

Op zondag 19 juni sluiten we het gemeenteproject af in de morgendienst met medewerking van de band EER. Na de dienst is er koffie en om 12:00 een soepmaaltijd.
Zondag 19 juni Ochtenddienst 09:30 uur