Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

11 oktober om 10:00 uur

Bijbelkring op donderdag

De Bijbelkring op donderdagmorgen gaat ook weer van start. Onze eerste bijeenkomst dit seizoen is op 11 oktober. We beginnen zoals gewoonlijk om 10.00 uur en rond 11 uur sluiten we weer af. Het zijn altijd mooie momenten, vind ik. We lezen met elkaar een Bijbelgedeelte, en spreken daarover door, waarbij we zoeken naar wat het ons te zeggen heeft. Het is een ouderenkring, maar oud is natuurlijk een relatief begrip. Als u belangstelling heeft, komt u dan gerust eens kijken. Weet u van harte welkom! De andere data tot aan Kerst zijn 1 en 22 november en 6 december.

11 oktober om 10:00 uur

Naar de stilte - In retraite met Elia

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Kerkelijk Centrum, Ermelo
Inleider: M.L.O. de Bruijne

De vlucht van Elia naar de berg Horeb was voor Otto de Bruijne een belangrijk verhaal in een periode van ziekte.

“Sta op, blijf niet hangen in je eigen kracht en zelfmedelijden, maar treedt aan en kom bij Mij”.
Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

maandag 29 oktober 2018 (aanvang 20 uur)

Bijbelkring op donderdag 1 nov

De Bijbelkring op donderdagmorgen. We beginnen zoals gewoonlijk om 10.00 uur en rond 11 uur sluiten we weer af. We lezen met elkaar een Bijbelgedeelte, en spreken daarover door, waarbij we zoeken naar wat het ons te zeggen heeft. Het is een ouderenkring, maar oud is natuurlijk een relatief begrip. Als u belangstelling heeft, komt u dan gerust eens kijken.

Weet u van harte welkom!

De andere data tot aan Kerst zijn 22 november en 6 december.
1 november om 10:00 uur.

Jeugddienst - Zondag met Roelof

zondag 11 november 2018 (aanvang 17 uur)