Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

11 oktober om 10:00 uur

Bijbelkring op donderdag

De Bijbelkring op donderdagmorgen gaat ook weer van start. Onze eerste bijeenkomst dit seizoen is op 11 oktober. We beginnen zoals gewoonlijk om 10.00 uur en rond 11 uur sluiten we weer af. Het zijn altijd mooie momenten, vind ik. We lezen met elkaar een Bijbelgedeelte, en spreken daarover door, waarbij we zoeken naar wat het ons te zeggen heeft. Het is een ouderenkring, maar oud is natuurlijk een relatief begrip. Als u belangstelling heeft, komt u dan gerust eens kijken. Weet u van harte welkom! De andere data tot aan Kerst zijn 1 en 22 november en 6 december.

11 oktober om 10:00 uur

Levende kerststal

Zaterdag 15 december 2018 (11:00 - 19:00 uur)
Centrum van Ermelo

tafels van hoop

Tafels van Hoop
Veel vluchtelingen voelen zich eenzaam, en dat terwijl we weten dat persoonlijk contact heel belangrijk is voor een succesvolle integratie. Op 19 december 2018 organiseert de diaconie samen met Kerk in Actie tafels van hoop.
Misschien heb je als jongere ook contact met een vluchteling of ken je hem of haar via-via. Nodig hem van harte uit voor de maaltijd en kom samen op 19 december a.s. naar de Hoeve (naast de Oude Kerk). Inloop vanaf 17.30 uur. We starten om 18.00 uur.
Meld je aan via tafelsvanhoop@gmail.com
woensdag 19 december om 18:00 uur
de Hoeve naast de Oude Kerk

Kerst Bij Joke Buis

Een mooi kerstconcert met Joke Buis met de titel:
Kerst bij Joke Buis

Kaarten zijn te bestellen via truetickets
Een gedeelte van de opbrengst van dit concert gaat naar de JWV.
zaterdag 22 december 2018 om 20:00 uur