Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

11 oktober om 10:00 uur
Kerkelijk Centrum

Bijbelkring op donderdag

De Bijbelkring op donderdagmorgen gaat ook weer van start. Onze eerste bijeenkomst dit seizoen is op 11 oktober. We beginnen zoals gewoonlijk om 10.00 uur en rond 11 uur sluiten we weer af. Het zijn altijd mooie momenten, vind ik. We lezen met elkaar een Bijbelgedeelte, en spreken daarover door, waarbij we zoeken naar wat het ons te zeggen heeft. Het is een ouderenkring, maar oud is natuurlijk een relatief begrip. Als u belangstelling heeft, komt u dan gerust eens kijken. Weet u van harte welkom! De andere data tot aan Kerst zijn 1 en 22 november en 6 december.

11 oktober om 10:00 uur
Kerkelijk Centrum

Rolling drinks en dinner 2019

Lekker op fiets van koffie naar pizza uit de oven met als tussendoortje de geur van druiven(d)ranken.

Kosten 25 EURO
Gezelligheid gratis
Inschrijfformulier ligt in de hal van het Kerkelijk Centrum
22 juni 2019 van 15:30 tot 21:00 uur
diverse locaties in Ermelo

kelderavond juni 2019

Een gezellige avond met muziek, ontspanning en ontmoeting.
van 19:00 tot 21:30 uur
kelder Kerkelijk Centrum

Creatief & Actief voor vrouwen

14:00 Start met koffie, thee en eigen (mis)baksels

14:30 Korte creatieve overdenking uit het doe-boekje ‘Wat zeg je?’

Daarna heb je de keuze uit:

Een deel van het klompenpad lopen.

Een creatieve workshop van Kris.

Of gewoon lekker luieren in de hangmat, kletsen in de tuin terwijl je kijkt wat anderen doen.

Om een uur of vijf gaan we samen picknicken. Mannen en kinderen vanaf die tijd ook welkom om gezellig in het gras te ploffen. Iedereen neemt zelf wat te eten mee, wat we met elkaar delen.

Geef je op via info@bykris.nl of tel: 564605. Vertel dan ook meteen wat je zelf meeneemt aan eten en of je wilt wandelen of de creatieve workshop wilt volgen. Voor een bijdrage in de kosten zal er een potje staan.
Horsterweg 169, fam. Bossenbroek