Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

MRT

Avondgebed

Vanaf maandag 23 maart zal er van maandag tot en met vrijdag elke avond in de kerk een avondgebed worden gehouden. Dit wordt via de website uitgezonden. In een kort moment van lied, Schriftlezing en gebed willen we ons richten op God, op wie wij in deze tijden van onzekerheid mogen vertrouwen. De dienst begint om 19.30 uur, maar is ook later terug te kijken. Op deze manier willen we als gemeente met elkaar en met God verbonden blijven, en in het bijzonder de eenzamen een hart onder de riem steken. Wilt u gebedspunten doorgeven, dan kan dat telefonisch (tel. 266893) of per email: predikant.kc@hervormd-ermelo.nl.

MRT

Avondgebed

KERKENPAD IN ERMELO 2020

Kerkenpad Ermelo 2020
GEANNULEERD

We zetten een goede traditie voort met (voor de 3e keer) een kerkenpad. Op 4 april bezoeken wij 4 kerkgebouwen met elk een eigen historie.

Meer informatie kunt u vinden door te klikken op  Kerkenpad 2020

Aanmelden kan dan via de website.
zaterdag 4 april 2020

Christian Wiman: Radicaal Licht

Radicaal Licht
GEANNULEERD

Brengen dichters ons dichter bij God? Als je het de Amerikaan Christian Wiman of Willem Jan Otten vraagt, wel! Dat religie en poëzie met elkaar te maken hebben, hoeft geen betoog.
“Wanneer een gedicht iemand raakt zonder dat die persoon weet dat ik het geschreven heb, is dat voor mij het mooiste dat er is.”
Christian Wiman

Peter Verbaan is predikant van de Oude Kerk

Voor meer info en aanmelding Wiman
woensdag 15 april 2020