Home > Diaconie > Vacature webredacteur diaconie

webredacteur diaconie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en kerkelijk meelevende persoon met kennis en ervaring op het terrein van redactiewerk en affiniteit met werk binnen de kerk..

Als webredacteur van de diaconie ben je verantwoordelijk voor het redactiewerk aan de website van de PKN Hervormde gemeente te Ermelo. Taken zijn ondermeer:
  • redigeren en publiceren van teksten vanuit door de kerkenraad en gemeente aangeleverde tekst
  • monitoren van de kwaliteit van de website en actualiteit van de publicaties
  • beheren van de inhoud van de website in een CMS (Content Management System)
Het volledige profiel is hiernaast te downloaden.

Deze functie is een mooie kans om je talenten in te zetten voor het diaconale werk van de kerk. Verder verbreed en verdiep je als webredacteur je kennis van maatschappelijke vraagstukken en draag je eraan bij. Je doet boeiende ervaringen en inspirerende contacten op met actieve betrokken vrijwilligers van diverse organisaties, leden van andere kerken en diakenen van de wijkgemeenten.

Heb je interesse in deze boeiende functie? Anne Douwe van der Meer vertelt je er graag meer over. Spreek hem gerust aan als je hem kent! Of mail of bel hem.
Hij is bereikbaar via E-mail advandermeer@solcon.nl of telefonisch (0341-557234).

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.