Lees voor
Zoek
Home > Diaconie > Vacature medewerker communicatie diaconie

Vacature

medewerker communicatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoon met kennis en ervaring op het terrein van communicatie en meelevend lid is van de PKN Hervormde gemeente te Ermelo.

Als medewerker communicatie ben je dé communicatiespecialist binnen de diaconie. Je ondersteunt het college van diakenen alsmede de zeven themagroepen.

Je bent verantwoordelijk voor het plannen, ontwikkelen, coördineren en controleren van onze communicatieactiviteiten. Zowel binnen de diaconie als naar buiten. Deze functie is nieuw. Dat betekent dat je de ruimte krijgt om deze naar eigen inzicht vorm te geven. Je helpt en denkt mee over een goede basis voor alle communicatie van de diaconie, nu en in de toekomst.

Het volledige profiel is hiernaast te downloaden.

Deze functie is een mooie kans om je talenten in te zetten voor het diaconale werk van de kerk. Verder verbreed en verdiep je als medewerker communicatie je kennis van maatschappelijke vraagstukken en draag je eraan bij. Je doet boeiende ervaringen en inspirerende contacten op met actieve betrokken vrijwilligers van diverse organisaties, leden van andere kerken en diakenen van de wijkgemeenten.

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie en wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Mart Bakker, voorzitter. Via de E-mail martbakker@kpnmail.nl of telefonisch 06 16 19 77 73 is hij bereikbaar voor vragen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.
Website ontwikkeling: Exitus ICT