Home > Diaconie > Nieuws

Dinsdag 15 oktober 2019

Samen hart voor mensen

In het kader van Wereld armoede dag ( 19 oktober 2019) heeft Schuldhulpmaatje Nederland een website ontwikkeld, ’ Samen Hart voor mensen’.
Op zondag 20 oktober 2019 zal in verschillende kerken aandacht aan het thema geschonken worden.

In Ermelo leven zo'n 3.000 inwoners(!) in armoede of kennen (grote) financiële zorgen. Alleen met inzet van velen, ook vanuit de kerken,
kunnen we deze mensen met financiële zorgen of schulden op het spoor komen en kunnen we in hun vaak uitzichtloze situatie enig LICHT brengen.
Dat is niet alleen een uitdaging voor u en ons maar ook een kans om te tonen dat het lot van deze mensen ons ter harte gaat.

Over het onderwerp is meer informatie is te vinden op de speciale website www.samenhartvoormensen.nl

De Thema Groep Armoede van de Hervormde Diaconie.

Zoek nieuws