Home > Diaconie > Nieuws

Maandag 12 oktober 2020

7 november 2020

Op 7 november vindt de 125e Diaconale Dag plaats. Deze wordt dit jaar volledig online georganiseerd. Het thema is Samen leven doe je niet alleen.
Er zijn sprekers, webinars, muzikale optredens en interactieve sessies.
Dit is een unieke kans om andere diakenen in het land digitaal te ontmoeten en met elkaar en één van de sprekers van gedachten te wisselen.
Ook gemeenteleden zijn welkom!
Kijk voor het volledige programma op de website: kerkinactie.nl/diakenen-zwo.
Daarop staat ook de link om in te loggen.

Zoek nieuws