Home > Diaconie > Activiteiten

donderdag 11 oktober 2018 (programma 9-12 uur)
De Dialoog, raadhuisplein 4, Ermelo

Themabijeenkomst 'Overlast' Sociaal Team

Netwerkbijeenkomst van het Sociaal Team Ermelo in De Dialoog
Tijd: 9-12 uur

Het thema dit jaar is overlast; binnen ons en waarschijnlijk ook uw werk, keert dit thema met regelmaat terug. Een ieder gaat hier vanuit zijn eigen professie mee om, binnen de gestelde kaders die het werk van u vragen. Of toch niet?

Wat betekent overlast eigenlijk voor u persoonlijk? Heeft dat invloed op uw besluitvorming in uw werk? Pfff.. Over lastig gesproken!

Programma:
09:00  Deuren open
09:30  Opening, welkomstwoord & Mentimeter
10:00  Theatergroep Bint; Over lastig gesproken
11:00   Over lastige stellingen
11:30   Over lastige uitkomsten
11:45   Afronding, het lastige is over
12:00  Afsluitende lunch

Inschrijven kan door de klikken op Sociaal Team Ermelo.

donderdag 11 oktober 2018 (programma 9-12 uur)
De Dialoog, raadhuisplein 4, Ermelo

Centrale Ouderenmiddag op 13 december 2018

We gaan weer op weg naar het kerstfeest. De dagen worden weer korter en het is al weer vroeg donker op straat. We willen ook dit jaar weer een adventsmiddag houden en nodigen u hiervoor van harte uit. Neem gerust uw buurvrouw of buurman mee.

Programma
De meditatie op deze middag wordt gehouden door ds. R.F. de Wit en de samenzang zal worden begeleid door dhr. Bel.
Deze middag zal het Kinderkoor De Veluwsche Sanghertjes, onder leiding van Gijs Evers optreden.
Zoals gebruikelijk is er weer een gezamenlijke broodmaaltijd.

Aanmelden
De datum is donderdag 13 december 2018. Om 15.45 uur bent u van harte welkom en we eindigen de middag om 19.00 uur. U kunt zich voor 11 december 2018 aanmelden bij mevrouw T. van Norden-Bakker
E-mail:         gt.vannorden@planet.nl
telefonisch: 0341-560408
Graag dan uw naam en adres doorgeven en het aantal personen dat de middag bezoekt.

Vervoer
Wanneer u vervoer nodig heeft, kunt u bellen naar mevr. B. Elbertsen 0341-557659.

Uw aanwezigheid wordt door ons zeer op prijs gesteld.
Namens de centrale ouderencommissie T. van Norden- Bakker
donderdag 13 december 2018 (van 15.45 -19 uur)
Kerkelijk Centrum

Tafels van Hoop

Vluchtelingen voelen zich vaak eenzaam en we weten dat persoonlijk contact heel belangrijk is voor een succesvolle integratie.

Daarom wil Kerk in Actie samen met scholen, kerken en families de vluchtelingen laten weten dat ze welkom zijn om hen zodoende te helpen zich hier thuis te voelen. In Ermelo wordt op woensdag 19 december a.s. Tafels van Hoop georganiseerd in De Hoeve aan de Kerkbrink te Ermelo (naast de Oude Kerk).
Het is een samenwerking tussen Vluchtelingenwerk en de diaconieën van de Hervormde en Gereformeerde kerk.

De inloop is vanaf 17.30 uur en de maaltijd start om 18 uur.

Mocht u contact hebben met vluchtelingen, nodig het gezin, hem of haar dan uit om mee te komen eten en kom zelf ook gezellig mee!
Aanmelden kan via E-mail: tafelsvanhoopermelo@hotmail.com

Namens de diaconie, themagroep Vluctelingen

woensdag 19 december 2018 (aanvang 17.30)
De Hoeve aan de Kerkbrink te Ermelo (naast de Oude Kerk)