Home > Algemeen > Nieuws

Vrijdag 23 juli 2021

Eindrapport Toekomst 2030

Door interim predikant ds. M. Zijlstra is een advies opgesteld om de gemeente in ieder geval tot 2030 vitaal en financieel gezond te houden. Op basis van zijn adviezen en de adviezen van de wijken, gemeenteleden en de diverse gremia heeft de Algemene Kerkenraad op 8 juli 2021 diverse besluiten genomen.
Wilt u een overzicht ontvangen van de vastgestelde besluiten, met een toelichting en onderbouwing hiervan, mailt u dan een verzoek voor het eindrapport (met daarin ook de toelichting en onderbouwing van de genomen besluiten) naar de scriba van de Algemene Kerkenraad: Link

Zoek nieuws

Westerkerk

Round Robin

15 september 2021  |  Creatief het seizoen door
Afgelopen seizoen (december-juni) hebben we met de biblejournaling-groep het creatieve project ‘Round Robin’ gedaan. We begonnen elk met ons eigen lege boek en maakten/schreven daar iets in wat onszelf karakteriseerde. Daarna ging elk boek ‘op reis’ langs de andere deelnemers die daar vervolgens wat moois in maakten. Aan het eind kreeg ieder zijn eigen boek weer terug, boordevol creativiteit en inspirerende teksten. Net een cadeautje! Kijk vooral even de korte video voor het resultaat, zeker de moeite waard. Lijkt het je leuk om dit ook eens te doen? Dat kan. Bij voldoende aanmelding (groepsgrootte max 10 personen) gaan we gewoon opnieuw van start. Voor informatie en/of opgeven, mail marion.verspuij@gmail.com.

15 september 2021

Westerkerk

Dinsdagmiddagkring

15 september 2021  |  Op de eerste dinsdag van de maand oktober, 5 oktober, hopen we ook weer te starten met de dinsdagmiddagkring. Van 14.30 – 16.00 uur nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met een Bijbelboek. Meestal doen we dat aan de hand van een bijbelstudieboekje. Er is altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus wil je meedoen? Geef dat dan even door aan ds. André Priem.

Klik hier voor meer informatie.

15 september 2021

Zendingskerk