Lees voor
Zoek
Home > Algemeen > Door Klanken Verbonden

Kerkomroep

Door Klanken Verbonden

Beste luisteraar,
even een praatje met u via de website... 

Veel mogelijkheden om te luisteren en mee te kijken. Zo mag ik het programma ‘Door Klanken Verbonden’ inmiddels al weer ruim 4 jaar iedere vrijdagmorgen draaien.

Het programma wordt uitgezonden tussen 10.15 en 11.45 uur. De uitzending is te beluisteren via het Venster. Om deze opname later terug te beluisteren kan dit via het DKV-Venster.

We weten dat we hier veel mensen een plezier mee doen en tot ver over onze grenzen wordt er geluisterd en gereageerd. U begrijpt ,omdat het een verzoekprogramma is, dat de presentator voor een groot deel afhankelijk is van het indienen van verzoekjes door de luisteraars.

Dus daar zien we iedere week weer naar uit. Wat is er nu leuker om voor een familielid of een vriendin eens een groet met een lied over te brengen. Geld kost het niet en een postzegel is niet nodig. Dus ik zou zeggen pak de telefoon eens of een briefje in de bus.

De verzoeken dienen uiterlijk dinsdag voor 18.00 uur binnen te zijn voor het programma van de aankomende vrijdag. Dit kan door op contact te drukken, zodat u dan uw aanmelding via de website kunt doen. Ook mag het per E-mail (cwmverhey@solcon.nl).

Voor de mensen onder de luisteraars, die niet zo vlot met een PC om kunnen gaan, blijft de telefoon (0341-552053 of 06-13157346) of de brievenbus (Weegakker 26 -3851 MC Ermelo) gewoon de mogelijkheid om een verzoekje in te dienen.

Wij wensen u allemaal veel luistergenoegen toe en ik zou zeggen bij leven en welzijn tot horens.

Rinus Verheij
Website ontwikkeling: Exitus ICT