Home > Algemeen > Activiteiten

vrijdag 27 september 2019 (aanvang 19 uur)
Kerkelijk Centrum

Marriage Course

De Marriage Course zijn 7 mooie avonden over het huwelijk en 7 avonden om er samen als echtpaar even uit zijn.

In alle rust met z’n tweeën over je relatie en gevoelens praten, zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven misschien niet aan toe komt.

Wij starten weer op vrijdag 29 september 2019 in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze eerste avond start om 19.00 uur met een maaltijd.

Indien u graag nog verdere informatie of heeft u vragen? Of wilt u zich aanmelden?

Dan kunt u ons bereiken via:
email: gekevandenberg62@gmail.com
telefoonnummer: 0341-553077
of het contactformulier

vrijdag 27 september 2019 (aanvang 19 uur)
Kerkelijk Centrum

Onkruid wieden kerkplein

Wie helpt er mee op woensdagavond 26 juni met het onkruid wieden bij de Westerkerk?

Kerkplein Westerkerk

Creatief & Actief voor vrouwen

14:00 Start met koffie, thee en eigen (mis)baksels

14:30 Korte creatieve overdenking uit het doe-boekje ‘Wat zeg je?’

Daarna heb je de keuze uit:

Een deel van het klompenpad lopen.

Een creatieve workshop van Kris.

Of gewoon lekker luieren in de hangmat, kletsen in de tuin terwijl je kijkt wat anderen doen.

Om een uur of vijf gaan we samen picknicken. Mannen en kinderen vanaf die tijd ook welkom om gezellig in het gras te ploffen. Iedereen neemt zelf wat te eten mee, wat we met elkaar delen.

Geef je op via info@bykris.nl of tel: 564605. Vertel dan ook meteen wat je zelf meeneemt aan eten en of je wilt wandelen of de creatieve workshop wilt volgen. Voor een bijdrage in de kosten zal er een potje staan.
Horsterweg 169, fam. Bossenbroek

Inzameling voedselbank

Als gemeenteleden van de Westerkerk kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben (zie artikel kerkblad onder diaconie).

Op zondag 30 juni 2019 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u meehelpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen:
  • houdbare melk
  • koffiepads
  • chocolade pasta
  • spaghetti (500 grams verpakking)
  • gezeefde tomaatjes
  • knäckebröd
De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren. Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank.

In de hal van de kerk staan weer kratten waarin u de producten kunt deponeren, maar u kunt uiteraard uw product ook geven aan een van de diakenen die daar aanwezig zijn. Wij hopen dat u mee wilt doen met deze concrete vorm van hulpverlening.

Alvast bedankt namens de diakenen van de Westerkerk.
Westerkerk