Home > Algemeen > Activiteiten

vrijdag 12 oktober 2018 (aanvang 19.45 uur)

Marriage Course

De Marriage Course zijn 7 mooie avonden over het huwelijk en 7 avonden om er samen als echtpaar even uit zijn.
In alle rust met z’n tweeën over je relatie en gevoelens praten, zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven misschien niet aan toe komt.

De derde avond is op vrijdag 12 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

Indien u graag nog verdere informatie of heeft u vragen? Of wilt u zich aanmelden?
Dan kunt u ons bereiken via:
email: gekevandenberg62@gmail.com
telefoonnummer: 0341-553077
of het contactformulier.

vrijdag 12 oktober 2018 (aanvang 19.45 uur)

Vrouwenkring Hanna

Op 8 november komen we weer samen in de Westerkerk.  Het onderwerp voor deze morgen is ”rentmeesterschap van christenen”

Weet je welkom!

Om 9.15 uur staat de koffie/thee klaar. We beginnen om 9.30 uur en stoppen uiterlijk om 11.15 uur.

Voor oppas kan gezorgd worden (graag van tevoren bellen met Rita de Haan).

Voor meer informatie klik hier
Westerkerk

Centrale Ouderenmiddag op 13 december 2018

We gaan weer op weg naar het kerstfeest. De dagen worden weer korter en het is al weer vroeg donker op straat. We willen ook dit jaar weer een adventsmiddag houden en nodigen u hiervoor van harte uit. Neem gerust uw buurvrouw of buurman mee.

Programma
De meditatie op deze middag wordt gehouden door ds. R.F. de Wit en de samenzang zal worden begeleid door dhr. Bel.
Deze middag zal het Kinderkoor De Veluwsche Sanghertjes, onder leiding van Gijs Evers optreden.
Zoals gebruikelijk is er weer een gezamenlijke broodmaaltijd.

Aanmelden
De datum is donderdag 13 december 2018. Om 15.45 uur bent u van harte welkom en we eindigen de middag om 19.00 uur. U kunt zich voor 11 december 2018 aanmelden bij mevrouw T. van Norden-Bakker
E-mail:         gt.vannorden@planet.nl
telefonisch: 0341-560408
Graag dan uw naam en adres doorgeven en het aantal personen dat de middag bezoekt.

Vervoer
Wanneer u vervoer nodig heeft, kunt u bellen naar mevr. B. Elbertsen 0341-557659.

Uw aanwezigheid wordt door ons zeer op prijs gesteld.
Namens de centrale ouderencommissie T. van Norden- Bakker
donderdag 13 december 2018 (van 15.45 -19 uur)

Centrale Ouderenmiddag

Programma
Zoals gebruikelijk is er weer een gezamenlijke broodmaaltijd.

Aanmelden
De datum is donderdag 13 december 2018. Om 15.45 uur bent u van harte welkom en we eindigen de middag om 19.00 uur. U kunt zich voor 11 december 2018 aanmelden bij mevrouw T. van Norden-Bakker
E-mail:         gt.vannorden@planet.nl
telefonisch: 0341-560408

Vervoer

Uw aanwezigheid wordt door ons zeer op prijs gesteld.
Namens de centrale ouderencommissie T. van Norden- Bakker
donderdag 13 december 2018, vanaf 15:45 uur tot 19:00 uur.