Home > Westerkerk > Nieuws

Donderdag 20 juni 2019

Vacatures jeugdwerk

Binnen het jeugdwerk zijn er voor komend seizoen een aantal vacatures. Zie de vacaturepagina op de site.

Zoek nieuws

Opgavestrookjes Kerstmusical

13 november 2019  |  Op zondag 22 december wordt er tijdens het Kinderkerstfeest weer een Kerstmusical opgevoerd.
Dit jaar voeren we de musical Een Engel met een B ervoor op van Elly & Rikkert. Op zondag 1, 8 en 15 december zal daarvoor geoefend worden na de ochtenddienst (van 11.30-13.30) en op zaterdag 21 december vind de generale repetitie plaats (waarschijnlijk van 15.00-17.00) .
De afgelopen weken is er bij de kinderneverdienst (groep 3 t/m 6) en Basiscatechese (groep 7 en 8) gevraagd aan de kinderen wie er mee willen doen.
Er zijn inmiddels briefjes - met opgavestrookje- meegegeven aan kinderen die dat wilden .
Om de planning verder rond te krijgen hierbij even een reminder: graag ontvangen we de opgavebriefjes uiterlijk komende zondag 17 november retour. Ze kunnen afgegeven worden bij de kinderneverdienstleiding.
Bent u het briefje kwijt of komende zondag niet in de dienst?
Dan mag u ook even mailen.
Mocht uw kind nog geen briefje meegekregen hebben, maar wil het wel meedoen?
Dan kunt u ook even mailen naar hetzelfde adres, en ontvangt u het opgavebriefje digitaal.

Met hartelijke groet,
Els, Nadine, Janny en Henriëtte

13 november 2019

Kaartenactie voor Bulgarije

13 november 2019  |  Komende herfstvakantie hopen onze tieners naar Bulgarije te gaan.
Daar is veel nood. Hier zijn veel aanmeldingen van tieners, er is dus veel geld nodig.

Om het nuttige met het leuke te verenigen hebben we 900 kaarten laten afdrukken van het raam van onze Westerkerk.

De foto is gemaakt door Tonny Poelman (www.sparkeyeworks.nl) en het ontwerp is gemaakt door Margreet Kattouw (www.essencio.nl, van de Vrolijk agenda’s). Het volledige verkoopbedrag komt ten gunste van Bulgarije.

De kaarten kosten €1 per stuk.

De route van bestellen is:
Het bedrag overmaken op het rekeningnummer van Bulgarije
NL 06 RABO 0317 7015 25
ten name van College van Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Ermelo
onder vermelding van: Westerkerk Bulgarije 2020, het aantal kaarten en uw naam.

Als u hiernaast Laura Bosch een mail stuurt met daarop uw naam en het aantal kaarten dat u wilt bestellen, hebben we dit als veiligheid. Het e-mailadres is Laura@ptml.nl.

Na de kerkdienst dienst kunt u bij het kaartentafeltje de kaarten afhalen.

Als u de kaarten thuisbezorgd wilt krijgen kunt u uw adres in de mail vermelden. De bezorgkosten zijn 3 euro. Dit bedrag komt volledig ten gunste van Bulgarije. De kaarten worden dan in het komende weekend bezorgd.

Met dank namens de tieners en de Roma.

Voor meer informatie zie onze Bulgarije-pagina.

13 november 2019

Verhuizing oppas

11 november 2019  |  Afgelopen week heeft er een interne verhuizing plaatsgevonden in de kerk.
In verband met de slechte staat van de keet hebben we ervoor gekozen om de oppas naar zaal 2 te verhuizen. De kinderwagens kunnen in zaal 1 geplaatst worden.

De tieners van klas 1/2 zullen tijdens de basiscatechese gebruik maken van de keet.
Over verdere invulling van de keet als jeugdruimte wordt nagedacht en zal snel bericht over komen. Om deze reden zal de keet aanstaande zondag na de dienst nog afgesloten zijn.

11 november 2019