Home > Westerkerk > Nieuws

Donderdag 20 juni 2019

Vacatures jeugdwerk

Binnen het jeugdwerk zijn er voor komend seizoen een aantal vacatures. Zie de vacaturepagina op de site.

Zoek nieuws

Excursie naar de kerk

08 juli 2019  |  Vorige week donderdagmiddag kwamen 25 kinderen van openbare basisschool de Arendshorst op bezoek in de Westerkerk. Ondertussen is dit een jaarlijkse traditie geworden. De kinderen krijgen op vrijwillige basis godsdienstonderwijs van Deborah Guijs, die dat officieel namens de kerken doet. Samen met Deborah hebben we daar een mooie en creatieve ontmoeting van gemaakt. Het begin van Mattheus 17 stond centraal. We hebben gezongen, toneel gespeeld, zijn met elkaar in gesprek geweest. Altijd een enerverende bezigheid, zo’n schoolbezoek!
Aan het eind ontvingen de kinderen uit groep 8 namens de kerken een bijbel. We hopen zo dat er een lijntje met onze Heer is gelegd, met de hemelse Vader die hen kent en hen noemt bij hun naam.

08 juli 2019

Kunst in de kerk

08 juli 2019  |  Tot nu toe hebben we al van veel mooie werken kunnen genieten in de kerk. We doen ons best om te laten zien dat we een levende kerk zijn waarin creativiteit een rol speelt.
Zo zijn er een aantal mensen gevraagd die fotograferen. Eén van hen vroeg of het ook een optie was om eens met twee of drie te exposeren. En dat is natuurlijk ook een optie! Maakt u of maak jij tekeningen, schilderijen, foto's, weefwerken, macramé of borduurwerken, poëzie of dichtkunst (of iets heel anders)....meld u/je dan aan!
Theo van den Boom
Machteld van Dam
Marieke Priem

Zie ook de expositie-pagina.

08 juli 2019

Werkweek Bulgarije 2020

07 juli 2019  |  In oktober 2020 willen we opnieuw met een groep jongeren naar Bulgarije gaan. Ben je volgend jaar oktober 16 jaar of ouder, en heb je interesse om mee te gaan? Laat het ons weten!

Meer informatie vind je op de Bulgarije-pagina.

Bulgarije
07 juli 2019