Home > Westerkerk > Nieuws

Zondag 01 november 2020

Stoffen mondkapjes voor Bulgarije

Nu er steeds meer geadviseerd wordt om mondkapjes te dragen op middelbare scholen en o.a. winkels kunt u voor €3,50 per mondkapje deze bij ons bestellen en onze reis naar Bulgarije steunen.

Er komen nog foto’s van de stofjes; de mondkapjes op de foto bij dit bericht hebben al een nieuwe eigenaar.

Stuur een berichtje naar familie.poelman@gmail.com of een appje naar 06-48202025 voor uw bestelling en eventuele vragen.

Zoek nieuws