Home > Westerkerk > Nieuws

Woensdag 25 september 2019

Start kamp Basiscatechese

Voor alle tieners van klas 1 t/m 5 organiseren we in het weekend van 28-29 september een kamp en we willen jou graag uitnodigen!
Kosten zijn 15,- pp. Het thema is ‘Making Choices’.
Het programma is bijna klaar en wij, de leiding, hebben er al onwijs veel zin in! Vind je het leuk om met ons mee te gaan? Schrijf je dan snel in via het aanmeldformulier dat na de dienst 15 of 22 september te verkrijgen is bij Nathaniël of Kayla achter in de kerk. (je mag Kayla ook appen voor een digitale versie van het formulier

Groetjes de kampleiding.

Zoek nieuws

Ontmoeten op de Veluwe

30 mei 2020  |  Onze classispredikant, ds. Wilbert van Iperen, schrijft met enige regelmaat over het werk van en in de classis Veluwe. De nieuwste editie van 'Ontmoeten op de Veluwe', een Pinkstergroet, vindt u hier

classis
30 mei 2020

Contraxion

23 mei 2020  |  “5...4...3...2...1... actie!” Zodra de leader stopt, klinkt de stem van de presentator die de kijkers verwelkomt. Het is donderdagavond 21 mei, Hemelvaartsdag. CONTRAXION is begonnen.

CONTRAXION is een lokaal online tv-programma in Corona-tijd, voor en door kinderen en jongeren. Het is geïnitieerd en geproduceerd door Vinke Vision, bedacht en voorbereid door een bevlogen interkerkelijk team met o.a. mensen uit het Passion Challenge kernteam. En aan de uitvoering van CONTRAXION werken zowel voor- als achter de schermen kinderen en jongeren mee: in de presentatie, de straatinterviews, de wekelijke popsong, en diverse assisterende werkzaamheden.

Lees hier verder...

23 mei 2020

12 uur wandelen voor Compassion

20 mei 2020  |  12 uur wandelen voor het noodfonds van Compassion op zaterdag 30 mei.

Zowel Wendy als ik hebben in Uganda de armoede mogen zien tijdens onze Muskathlon in 2013 en 2015. Ook hebben wij toen mogen zien, en dat ervaren wij nog steeds, wat het goede werk van #Compassion betekent voor heel veel kinderen, gezinnen en kerken wereldwijd.
Al een paar keer heb ik de link van Compassion voorbij zien komen mbt de gift die je kunt geven om de gevolgen van Corona voor mensen in armoede te steunen of om een keer een maaltijd te laten staan en daarvoor een bedrag te doneren.
Toen ik zaterdagavond ook nog het NOS-artikel voorbij zag komen over de gevolgen van Corona, wilde ik ook wat gaan doen. Geven is makkelijk, vooral vanachter jouw of mijn scherm. Dat was en is mij te gemakkelijk. Op zaterdag 30 mei ga ik 12 uur wandelen om geld in te zamelen voor het noodfonds van #Compassion Ik wil je uitdagen om ook een donatie te doen aan het noodfonds waarbij jij alleen de gift hoeft te doen, ik zal voor je lopen.
Zou je in een reactie willen laten of je een donatie hebt gedaan? Doneren via mij kan ook via een tikkie of een overboeking. Ik maak dan zaterdagavond 30 mei om 20.00 uur bekend hoeveel geld ik heb opgehaald.

Hongerpandemie dreigt: 'Niet corona zelf, maar gevolgen maken meeste slachtoffers' -  NOS artikel

Sjoerd van Werven

20 mei 2020