Home > Westerkerk > Nieuws

Vrijdag 01 juli 2022

Scipio-app: notificaties

Gebruik je de Scipio-app en krijg je geen notificaties? Of krijg je teveel notificaties? Je kunt dit als volgt instellen. Open de app en kies rechts onderin ‘Menu’. Bovenin staat je naam met ‘belijk mijn llidmaatschap’. Klik hierop en kies ‘Meldingen instellen’. Je kunt hier alle meldingen aan- of uitzetten (bovenste regel: meldingen ontvangen) . Als meldingen ontvangen aan staat, kun je onderdelen aan- en uitzetten. Zo is het bijvoorbeeld mogeljk om wel meldingen te krijgen van nieuws, maar niet van het toevoegen van documenten.

Vragen over de app? Kijk eens op de pagina vragen en antwoorden of neem contact op via app.wk@hervormd-ermelo.nl.

Zoek nieuws

Ontmoeten op de Veluwe

07 juli 2022  |  Onze classispredikant, ds. Wilbert van Iperen, schrijft met enige regelmaat over het werk van en in de classis Veluwe. Er is weer een nieuwe editie van 'Ontmoeten op de Veluwe'. Zie hier voor een overzicht van alle edities van dit jaar.

classis
07 juli 2022

Scipio-app: collectes

06 juli 2022  |  De Scipio-app maakt het ook mogelijk om een donatie te geven aan de collectes. De collecte via de Scipio-app is eigenlijk de digitale versie van de bekende munten die bij het Kerkelijk bureau gekocht kunnen worden. In plaats van deze munten te kopen kunt u heel gemakkelijk het gewenste bedrag in de Scipio-app aan uw tegoed toevoegen. Vanuit dit tegoed kan dan gegeven worden aan de verschillende collectes (de diaconie, de kerk en de zending).

Nog vragen over de app? Kijk eens op de pagina vragen en antwoorden of neem contact op via app.wk@hervormd-ermelo.nl.

06 juli 2022

Campingevangelisatie

05 juli 2022  |  Campingevangelisatie Kriemelberg Ermelo

De zomervakantie staat op het punt van beginnen en de eerste week van het Baken start op 16 juli. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wilt u de jongeren steunen of bemoedigen dan kan dit d.m.v. gebed en of een kaart.

Helaas is week 5 (13-19 augustus) nog niet gevuld. Als er nog jongeren zijn die mee willen helpen op de camping kunnen zij zich nog opgeven via izb.nl

05 juli 2022