Lees voor
Zoek
Home > Westerkerk > Nieuws

Vrijdag 29 januari 2021

Nieuwe poll: paaskaars

De kerkenraad kiest ieder jaar een paaskaars. Dit jaar doen we het iets anders: via een poll kunt u een voorkeur opgeven. Zo kiezen we als gemeente met elkaar een nieuwe kaars. In de toelichting bij de vraag staat een link naar een afbeelding van de beschikbare reliefs. 

De poll vind je op hervormd-ermelo.nl/westerkerk/poll. Resultaten van vorige polls staan op hervormd-ermelo.nl/westerkerk/poll-resultaten.

Heb je vragen of opmerkingen over de poll of deze specifieke vraag? Of heb je suggesties voor vragen? We horen het graag.


Deel op Deel op

Zoek nieuws

Van
Tot
Zoek

Laatste nieuws

Westerkerk

Ontmoeten op de Veluwe

26 februari 2021  |  Onze classispredikant, ds. Wilbert van Iperen, schrijft met enige regelmaat over het werk van en in de classis Veluwe. Er is weer een nieuwe editie van 'Ontmoeten op de Veluwe'. Zie hier voor een overzicht. 


Tags
classis
26 februari 2021

minder
Westerkerk

Jeugdwerk en de lockdown

12 februari 2021  |  Onlangs zijn de basisscholen weer open gegaan. Dit roept de vraag op of ook het jeugdwerk voor de leeftijdsgroepen van de basisschool weer opgestart kan worden. Jeugdouderlingen en moderamen zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat dit niet verstandig is. De basisscholen zijn weer geopend vanuit een maatschappelijk belang (waaronder het beperken van leerachterstanden) en onder strikte voorwaarden (zoal quarantaine van de hele klas in geval van een besmetting). De BSO is nog dicht om contacten tussen kinderen van verschillende scholen te beperken. Hierdoor vinden we het niet verstandig het jeugdwerk alweer op te starten.


12 februari 2021

meer
Westerkerk

Huispaaskaarsen

10 februari 2021  |  Ieder jaar doven we op Goede Vrijdag de paaskaars. In de Paasnacht ontsteken we een nieuwe paaskaars als symbool van het licht van Christus, de opgestane Heer.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om een huispaaskaars te bestellen. Voor huispaaskaarsen zijn er diverse reliëfuitvoeringen, waaronder 'Vredesduif" van de nieuwe paaskaars. Ze zijn verkrijgbaar in vier maten: 25 cm, 30 cm, 40 cm en 60 cm. Details over de bestel- en betaalwijze vindt u hier.

Bestelling is mogelijk tot en met maandag 22 februari.


10 februari 2021

meer
Website ontwikkeling: Exitus ICT