Lees voor
Zoek
Home > Westerkerk > Nieuws

Dinsdag 10 september 2019

Oproep voor geluidsmensen

Geniet u ook zo van de muzikale variatie in de gemeente?
Naast muzikanten hebben wij elke zondag geluidsmensen nodig om dit goed te verzorgen. Op dit moment zijn er mensen te kort, en zijn we op zoek naar extra geluidsmensen.
Wat wordt er van je verwacht? Enthousiasme, leergierigheid, beschikbaarheid op zondagochtend en een doordeweekse oefen/opbouwavond met frequentie in overleg.
Het is niet nodig om ervaring te hebben, je kunt een poosje meelopen/kijken bij de ervaren geluidsmensen zodat je alles kan leren.
Het is helpend als je wat technische vaardigheden hebt en van muziek houdt.
Heeft u interesse, kunt u terecht bij het geluidsteam , bij Margreet van den Bosch of bij Nicole.


Deel op Deel op

Zoek nieuws

Van
Tot
Zoek

Laatste nieuws

Westerkerk

Ontmoeten op de Veluwe

30 mei 2020  |  Onze classispredikant, ds. Wilbert van Iperen, schrijft met enige regelmaat over het werk van en in de classis Veluwe. De nieuwste editie van 'Ontmoeten op de Veluwe', een Pinkstergroet, vindt u hier


Tags
classis
30 mei 2020

minder
Westerkerk

Contraxion

23 mei 2020  |  “5...4...3...2...1... actie!” Zodra de leader stopt, klinkt de stem van de presentator die de kijkers verwelkomt. Het is donderdagavond 21 mei, Hemelvaartsdag. CONTRAXION is begonnen.

CONTRAXION is een lokaal online tv-programma in Corona-tijd, voor en door kinderen en jongeren. Het is geïnitieerd en geproduceerd door Vinke Vision, bedacht en voorbereid door een bevlogen interkerkelijk team met o.a. mensen uit het Passion Challenge kernteam. En aan de uitvoering van CONTRAXION werken zowel voor- als achter de schermen kinderen en jongeren mee: in de presentatie, de straatinterviews, de wekelijke popsong, en diverse assisterende werkzaamheden.

Lees hier verder...


 


23 mei 2020

meer
Westerkerk

12 uur wandelen voor Compassion

20 mei 2020  |  12 uur wandelen voor het noodfonds van Compassion op zaterdag 30 mei.

Zowel Wendy als ik hebben in Uganda de armoede mogen zien tijdens onze Muskathlon in 2013 en 2015. Ook hebben wij toen mogen zien, en dat ervaren wij nog steeds, wat het goede werk van #Compassion betekent voor heel veel kinderen, gezinnen en kerken wereldwijd.
Al een paar keer heb ik de link van Compassion voorbij zien komen mbt de gift die je kunt geven om de gevolgen van Corona voor mensen in armoede te steunen of om een keer een maaltijd te laten staan en daarvoor een bedrag te doneren.
Toen ik zaterdagavond ook nog het NOS-artikel voorbij zag komen over de gevolgen van Corona, wilde ik ook wat gaan doen. Geven is makkelijk, vooral vanachter jouw of mijn scherm. Dat was en is mij te gemakkelijk. Op zaterdag 30 mei ga ik 12 uur wandelen om geld in te zamelen voor het noodfonds van #Compassion Ik wil je uitdagen om ook een donatie te doen aan het noodfonds waarbij jij alleen de gift hoeft te doen, ik zal voor je lopen.
Zou je in een reactie willen laten of je een donatie hebt gedaan? Doneren via mij kan ook via een tikkie of een overboeking. Ik maak dan zaterdagavond 30 mei om 20.00 uur bekend hoeveel geld ik heb opgehaald.

https://www.compassion.nl/wat-we-doen/hulp-bij-rampen/

Hongerpandemie dreigt: 'Niet corona zelf, maar gevolgen maken meeste slachtoffers' -  NOS artikel

Sjoerd van Werven


20 mei 2020

meer
Website ontwikkeling: Exitus ICT