Home > Westerkerk > Nieuws

Woensdag 13 januari 2021

Opbrengst zendingsbussen

De zendingsbussen in de maanden november en december 2020 waren bestemd voor Open Doors. De opbrengst bedroeg maar liefst €1946,94. Heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

In een reactie schrijft Open Doors het volgende:
Wij zijn heel dankbaar voor de mooie gift die uw gemeente heeft gegeven middels de zendingsbussen. Wij zien deze mooie gift met dankbaarheid en blijdschap tegemoet.

Zoek nieuws

Jeugdwerk en de lockdown

12 februari 2021  |  Onlangs zijn de basisscholen weer open gegaan. Dit roept de vraag op of ook het jeugdwerk voor de leeftijdsgroepen van de basisschool weer opgestart kan worden. Jeugdouderlingen en moderamen zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat dit niet verstandig is. De basisscholen zijn weer geopend vanuit een maatschappelijk belang (waaronder het beperken van leerachterstanden) en onder strikte voorwaarden (zoal quarantaine van de hele klas in geval van een besmetting). De BSO is nog dicht om contacten tussen kinderen van verschillende scholen te beperken. Hierdoor vinden we het niet verstandig het jeugdwerk alweer op te starten.

12 februari 2021

Huispaaskaarsen

10 februari 2021  |  Ieder jaar doven we op Goede Vrijdag de paaskaars. In de Paasnacht ontsteken we een nieuwe paaskaars als symbool van het licht van Christus, de opgestane Heer.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om een huispaaskaars te bestellen. Voor huispaaskaarsen zijn er diverse reliëfuitvoeringen, waaronder 'Vredesduif" van de nieuwe paaskaars. Ze zijn verkrijgbaar in vier maten: 25 cm, 30 cm, 40 cm en 60 cm. Details over de bestel- en betaalwijze vindt u hier.

Bestelling is mogelijk tot en met maandag 22 februari.

10 februari 2021

Resultaten vorige poll

09 februari 2021  |  In de poll van de afgelopen week hebben we u de mogelijke paaskaarsen voor komend jaar voorgelegd.

Deze poll is 62 keer ingevuld. De paaskaars met de meeste stemmen (42%) is 'Vredesduif'. Dit is kaars nummer 6 in de afbeelding. Deze kaars zal worden besteld.

09 februari 2021