Home > Westerkerk > Nieuws

Dinsdag 07 januari 2020

Opbrengst zendingsbussen

De zendingsbussen in de maanden november en december waren bestemd voor Bulgarije. De opbrengst bedroeg maar liefst €1164,95. Heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Ook na december kunt u natuurlijk blijven geven. Er volgen nog meer acties.
Kijk eens op de Bulgarije-pagina voor een overzicht, de opbrengst tot nu toe en de mogelijkheid om een gift te storten.

In de herfstvakantie van 2020 gaan we met een groep jongeren vanuit de Westerkerk naar Bulgarije. De kerkenraad had de opbrengst van de zendingsbussen in de maanden november en december bestemd voor deze Bulgarije-reis.

Het ziet ernaar uit dat er meer dan 20 jongeren, voornamelijk uit onze eigen wijk, mee zullen gaan.

Bulgarije is één van de armste landen van Europa. Ongeveer 300.000 Roma vormen een gemarginaliseerde etnische groep aan de onderkant van de Bulgaarse samenleving. De woonomstandigheden zijn eenvoudig en de sanitaire voorzieningen zijn vaak primitief.

Mission Possible heeft diverse projecten in Bulgarije voor de Roma. Onze groep gaat op één van deze projecten van Mission Possible de handen uit de mouwen steken. De financiële bijdrage is bedoeld voor de reis en benodigde materialen. Als er meer geld wordt opgehaald dan nodig, gaat dat als gift naar Mission Possible.

Steunt u onze reis en onze jongeren? Van harte aanbevolen!

Zoek nieuws