Home > Westerkerk > Nieuws

Vrijdag 16 oktober 2020

Jeugdwerk tijdens de kerkdiensten

In de kerkdiensten kunnen we vanwege de aangescherpte maatregelen niet meer dan 30 bezoekers toelaten. Dit is exclusief 'personeel' zoals predikant, kerkenraad, mensen van de muziek en techniek en de leiding van de oppas, kindernevendienst en basiscatechisatie. Ook de kinderen die tijdens de dienst in een aparte ruimte zijn, hoeven we niet mee te tellen. Dit betekent dat er naast de 30 bezoekers gewoon oppas, kindernevendienst en basiscatechisatie zal zijn. Zowel kindernevendienst als basiscatechisatie is er gedurende de hele dienst; ze starten meteen in hun eigen ruimte. Hierdoor ontstaat de bijzondere situatie dat voor ouders wellicht geen plaats is, maar de kinderen wel gewoon naar hun eigen dienst in de Westerkerk kunnen gaan. Schrijf in dat geval de kinderen wel in via het formulier zodat de leiding weet op hoeveel kinderen ze kunnen rekenen. Ook willen we de ouders vragen om de kinderen direct na afloop van de dienst weer op te halen.

Zoek nieuws

Vanuit de kerkenraad

27 november 2020  |  De kerkenraad publiceert regelmatig een stukje tekst over de onderwerpen die besproken zijn in de vergaderingen. Naar aanleiding van de vergadering van 19 november jongstleden staat de informatie op de website. Op deze pagina kunt u ook de eerder verschenen teksten teruglezen.

kerkenraad
27 november 2020

Actie kerkbalans

27 november 2020  |  Als Westerkerk zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van de actie kerkbalans 2021 die in de weken van 16 tot en met 30 januari zal plaatsvinden.

Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. Het thema dit jaar is “Geef vandaag voor de kerk van morgen”.

Net als vorig jaar kunt u uw toezegging voor 2021 weer digitaal doorgeven via de website van de Hervormd Ermelo via deze link, of via de homepage van de Hervormde Gemeente Ermelo onder “Bijdrage 2021”. In de nieuwsbrief van de komende weken staat de link ook vermeld.

Hier kunt u zich aanmelden en zien en dan uw toezegging voor 2021 invullen.

We hopen vanzelfsprekend dat veel mensen op deze manier hun toezegging kenbaar maken. Hoe meer mensen dat doen, hoe minder vrijwilligers we nodig hebben om eind januari alsnog enveloppen rond te brengen.

We hopen op een vruchtbare opbrengst.

27 november 2020

WC-papier voor Bulgarije

19 november 2020  |  We gaan naast de mondkapjes nu ook wc-papier verkopen voor Bulgarije.
  • Voor €3,50 heeft u een verpakking van 8 rollen.
  • Ook hebben we “luxe” rollen, boomvriendelijk en duurzaam papier, apart verpakt in geschenkpapier. Met deze Good Roll steunt u ook de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden. Deze rollen zijn €1,50 per stuk. Leuk om cadeau te doen.
  • En een vrolijk gekleurd doosje tissues voor €2,50. Deze happy Tissues zijn ook 100% boomvriendelijk.
Neem contact op via familie.poelman@gmail.com voor de verkoop of stuur een appje naar 06-48202025.

19 november 2020