Home > Westerkerk > Nieuws

Woensdag 19 februari 2020

Concert Matthijn Buwalda: kaartverkoop gestart!

Op 27 maart aanstaande geeft Matthijn Buwalda een concert in de Westerkerk. De opbrengst van dit benefietconcert is bestemd voor onze Bulgarije-reis.

De kaartverkoop is gestart! Je kunt online kaarten kopen, of bij één van onze tieners.

Voor meer informatie zie de Bulgarije-pagina.

Zoek nieuws

Autoloze zondag

18 september 2020  |  Zondag 20 september is het over de hele wereld autoloze zondag. Het doel is om aandacht te vragen voor het milieu en de klimaatverandering in de wereld. Door een dag geen auto te gebruiken, besparen we veel brandstof, vervuilen zodoende het milieu minder en dragen we bij aan minder klimaatverandering en aan een goed rentmeesterschap van onze aarde.

Het Natuur- en Milieuplatform Ermelo stimuleert kerkbezoekers om lopend of op de fiets naar de kerk te gaan. Het NMP biedt de kerkgangers een fietsrouteboekje aan. In dit boekje is een kaartje met een fietsroute langs alle kerken in Ermelo opgenomen en van alle kerken is een historische beschrijving gemaakt. Zondag ligt het boekje voor u klaar.

18 september 2020

Ontmoeten op de Veluwe

16 september 2020  |  Onze classispredikant, ds. Wilbert van Iperen, schrijft met enige regelmaat over het werk van en in de classis Veluwe. De nieuwste editie van 'Ontmoeten op de Veluwe' vindt u hier

classis
16 september 2020

Minibieb

14 september 2020  |  U heeft hem vast al wel zien hangen aan de muur van Westerkerk, naast de ingang: onze eigen Minibieb. Het idee is dat de Minibieb boeken uitleent aan mensen in de buurt of bezoekers van die plaats. We beheren met elkaar een plek waar iedereen boeken kan lenen, ruilen of achterlaten. Met elkaar en voor elkaar dus. Contactpersoon is Joke Nijeboer.

Meer informatie over de Minibieb vind je op de site minibieb.nl.

14 september 2020