Home > Westerkerk > Nieuws

Zondag 12 januari 2020

Actie Kerkbalans 2020

‘Geef voor je kerk’ is het thema van de Actie kerkbalans 2020.
Samen Kerk zijn, dat is in de eerste plaats samen de zondagse Erediensten vieren.
Daarnaast worden er voor jong en oud tal van andere activiteiten georganiseerd.
Hierbij denken we aan de catechisaties, clubs voor de jongeren, Bijbelkringen
enzovoort.
Om al dit werk mogelijk te maken zijn er naast de vele vrijwilligers ook voldoende financiële middelen nodig.
De begroting voor 2020 laat een flink tekort zien. Om er toch voor te zorgen dat al het kerkenwerk door kan blijven gaan, doen wij dan ook een dringend beroep op u om het toezeggingsformulier ruimhartig in te vullen.

De enveloppen worden deze week uitgedeeld en de vrijwilligers halen uw ingevulde toezeggingsformulier weer op in de week van 27 januari.
De inkomsten uit de Actie Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze
kerkelijke gemeente.
We vertrouwen op God en de gemeente dat de nodige
middelen worden toegezegd en vragen daarbij om Gods zegen over de actie
kerkbalans 2020.
Ook vragen we u om voorbede.

Zoek nieuws