Vooraankondiging actie Kerkbalans 2021

Dit jaar vragen wij uw speciale aandacht voor het feit dat we momenteel 2 predikantsvacatures hebben welke door het begrote tekort niet mogen worden ingevuld.

Lees verder
Lees voor
Zoek
Home > Westerkerk > Nieuws

Woensdag 23 december 2020

Actie kerkbalans

Als Westerkerk zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van de actie kerkbalans 2021 die in de weken van 16 tot en met 30 januari zal plaatsvinden.

Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. Het thema dit jaar is “Geef vandaag voor de kerk van morgen”.

Net als vorig jaar kunt u uw toezegging voor 2021 weer digitaal doorgeven via de website van de Hervormd Ermelo via deze link, of via de homepage van de Hervormde Gemeente Ermelo onder “Bijdrage 2021”. In de nieuwsbrief van de komende weken staat de link ook vermeld.

Hier kunt u zich aanmelden en zien en dan uw toezegging voor 2021 invullen.

We hopen vanzelfsprekend dat veel mensen op deze manier hun toezegging kenbaar maken. Hoe meer mensen dat doen, hoe minder vrijwilligers we nodig hebben om eind januari alsnog enveloppen rond te brengen.

We hopen op een vruchtbare opbrengst.Deel op Deel op

Zoek nieuws

Van
Tot
Zoek

Laatste nieuws

Westerkerk

Nieuw op de website: een poll

18 januari 2021  |  Je kent het wel van andere websites: een poll waarin met een korte vraag naar je mening gevraagd wordt. Dit willen we op de website van de Westerkerk ook af en toe gaan toepassen. De eerste poll is beschikbaar. De vraag gaat over het herkenbaar in beeld komen tijdens de viering van de Maaltijd van de Heer.

De poll vind je op hervormd-ermelo.nl/westerkerk/poll.

Heb je vragen of opmerkingen over de poll of deze specifieke vraag? Of heb je suggesties voor vragen? We horen het graag.


18 januari 2021

minder
Westerkerk

Ontmoeten op de Veluwe

15 januari 2021  |  Onze classispredikant, ds. Wilbert van Iperen, schrijft met enige regelmaat over het werk van en in de classis Veluwe. Er is weer een nieuwe editie van 'Ontmoeten op de Veluwe'. Zie hier voor een overzicht. 


Tags
classis
15 januari 2021

meer
Westerkerk

Opbrengst zendingsbussen

13 januari 2021  |  De zendingsbussen in de maanden november en december 2020 waren bestemd voor Open Doors. De opbrengst bedroeg maar liefst €1946,94. Heel veel dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

In een reactie schrijft Open Doors het volgende:
Wij zijn heel dankbaar voor de mooie gift die uw gemeente heeft gegeven middels de zendingsbussen. Wij zien deze mooie gift met dankbaarheid en blijdschap tegemoet.

Tags
zendingsbussen
13 januari 2021

meer
Website ontwikkeling: Exitus ICT