Vooraankondiging actie Kerkbalans 2021

Dit jaar vragen wij uw speciale aandacht voor het feit dat we momenteel 2 predikantsvacatures hebben welke door het begrote tekort niet mogen worden ingevuld.

Home > Westerkerk > Nieuws

Woensdag 23 december 2020

Actie kerkbalans

Als Westerkerk zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van de actie kerkbalans 2021 die in de weken van 16 tot en met 30 januari zal plaatsvinden.

Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden. Zo blijven ze van waarde voor hun leden en de samenleving. Het thema dit jaar is “Geef vandaag voor de kerk van morgen”.

Net als vorig jaar kunt u uw toezegging voor 2021 weer digitaal doorgeven via de website van de Hervormd Ermelo via deze link, of via de homepage van de Hervormde Gemeente Ermelo onder “Bijdrage 2021”. In de nieuwsbrief van de komende weken staat de link ook vermeld.

Hier kunt u zich aanmelden en zien en dan uw toezegging voor 2021 invullen.

We hopen vanzelfsprekend dat veel mensen op deze manier hun toezegging kenbaar maken. Hoe meer mensen dat doen, hoe minder vrijwilligers we nodig hebben om eind januari alsnog enveloppen rond te brengen.

We hopen op een vruchtbare opbrengst.

Zoek nieuws