Home > Zendingskerk > Activiteiten

Zaterdagmiddagconcert

Op zaterdagmiddag 26 januari is er in het kader van de ‘Open Kerk’ weer een muzikaal moment van 15.00 - 15.45 uur. Het is nog niet bekend wie er dan musiceren.
Na afloop ontmoeting met koffie en thee.
Van harte welkom.

Open Kerk commissie:
Dini van Bruxvoort en Ditsy van Beek.

Zaterdagmiddagconcert

Na afloop ontmoeting met koffie en thee.
Van harte welkom.

Open Kerk commissie:
Dini van Bruxvoort en Ditsy van Beek.

Musical 'Bouwen'

De musical gaat over een kerk die wordt verbouwd. De gemeenteleden mogen een bouwplan indienen. Wie heeft het beste bouwplan? Er ontstaan vier groepen: dromers, denkers, doeners, beslissers. Die groepen maken alle vier hun eigen plan. Ze vinden allemaal hun plan het beste.

Boven het toneel zit de jeugd - onzichtbaar voor de spelers - het allemaal gade te slaan. Dan is er nog Evert, die zijn geloof kwijt is en al lang niet meer in een kerk is geweest. De jeugd probeert Evert te helpen.
Als Evert probeert of de groepen samen zouden kunnen werken, ontmoet hij veel weerstand. Gelukkig verschijnen er dan zomaar kinderen die de bouwers op het juiste spoor zetten.

De liederen zijn bestaande liederen, van populair tot opwekking , heel gevarieerd.
Er is weer een enthousiaste spelgroep, waarin jong en oud vertegenwoordigd is!

Het aanvangstijdstip is 20 uur. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie,
Gertia Coenraats ( regisseur)
vrijdag 15 februari 2019 (aanvang 20 uur)
De Zendingskerk te Ermelo

Musical 'Bouwen'

Er is weer een enthousiaste spelgroep, waarin jong en oud vertegenwoordigd is!

Het aanvangstijdstip is 20 uur. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie,
Gertia Coenraats ( regisseur)
zaterdag 16 februari 2019 (aanvang 20 uur)
De Zendingskerk te Ermelo