Home > Zendingskerk > Activiteiten

woensdag 12 december 2018 (aanvang 20 uur)
Zendingskerk, Ermelo

Kerstengelen in de muziek

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Zendingskerk
Inleider: Rainer Wahl

Engelen hebben de fantasie van velen bevleugeld. Ds. Rainer Wahl kiest er een paar voor ons uit. Zoals Bach, Händel en Messiaen. Hun boodschap is soms met muziek nog beter uit te drukken dan met woorden.
Ds.Wahl is predikant van de Zendingskerk.

Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

woensdag 12 december 2018 (aanvang 20 uur)
Zendingskerk, Ermelo

Marriage Course

De Marriage Course zijn 7 mooie avonden over het huwelijk en 7 avonden om er samen als echtpaar even uit zijn.

In alle rust met z’n tweeën over je relatie en gevoelens praten, zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven misschien niet aan toe komt.

Wij starten weer op vrijdag 29 september 2019 in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze eerste avond start om 19.00 uur met een maaltijd.

Indien u graag nog verdere informatie of heeft u vragen? Of wilt u zich aanmelden?

of het contactformulier

vrijdag 27 september 2019 (aanvang 19 uur)

Marriage Course

De tweede avond is op vrijdag 4 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

of het contactformulier.
vrijdag 4 oktober 2019 (aanvang 19.45 uur)

Marriage Course

De derde avond is op vrijdag 11 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

of het contactformulier.
vrijdag 11 oktober 2019 (aanvang 19.45 uur)