Home > Zendingskerk > Activiteiten

Maandagavond 14 januari om 20:00 uur

Gemeenteavond 14 januari 2019

Namens de kerkenraad nodig ik u allen van harte uit voor een gemeenteavond op maandag 14 januari 2019 om 20.00 u in de kerkzaal van de Zendingskerk.
De volgende onderwerpen zullen behandeld worden:
  • Aanvulling beleidsplan
  • Pioniers-/experimentele diensten
De kerkenraad wil graag een toelichting op geven op de aanvulling van het beleidsplan en u in de gelegenheid stellen uw vragen te stellen.

Ook willen wij met u van gedachten wisselen over de pioniers- c.q. experimentele diensten. Graag horen wij uw wensen en willen wij met u discussiëren over het doel en de betekenis van deze diensten.

Wij verzoeken u deze avond in uw agenda te noteren en hopen op uw aller deelname.

Maandagavond 14 januari om 20:00 uur

Zaterdagmiddagconcert

Op zaterdagmiddag 26 januari is er in het kader van de ‘Open Kerk’ weer een muzikaal moment van 15.00 - 15.45 uur. Het is nog niet bekend wie er dan musiceren.
Na afloop ontmoeting met koffie en thee.
Van harte welkom.

Open Kerk commissie:
Dini van Bruxvoort en Ditsy van Beek.
Zaterdagmiddag van 15:00 - 15:45 uur

Musical 'Bouwen'

De musical gaat over een kerk die wordt verbouwd. De gemeenteleden mogen een bouwplan indienen. Wie heeft het beste bouwplan? Er ontstaan vier groepen: dromers, denkers, doeners, beslissers. Die groepen maken alle vier hun eigen plan. Ze vinden allemaal hun plan het beste.

Boven het toneel zit de jeugd - onzichtbaar voor de spelers - het allemaal gade te slaan. Dan is er nog Evert, die zijn geloof kwijt is en al lang niet meer in een kerk is geweest. De jeugd probeert Evert te helpen.
Als Evert probeert of de groepen samen zouden kunnen werken, ontmoet hij veel weerstand. Gelukkig verschijnen er dan zomaar kinderen die de bouwers op het juiste spoor zetten.

De liederen zijn bestaande liederen, van populair tot opwekking , heel gevarieerd.
Er is weer een enthousiaste spelgroep, waarin jong en oud vertegenwoordigd is!

Het aanvangstijdstip is 20 uur. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie,
Gertia Coenraats ( regisseur)
vrijdag 15 februari 2019 (aanvang 20 uur)
De Zendingskerk te Ermelo

Musical 'Bouwen'

Er is weer een enthousiaste spelgroep, waarin jong en oud vertegenwoordigd is!

Het aanvangstijdstip is 20 uur. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie,
Gertia Coenraats ( regisseur)
zaterdag 16 februari 2019 (aanvang 20 uur)
De Zendingskerk te Ermelo