Home > Zendingskerk > Activiteiten

Kerkcafé Zendingskerk

Elke 3e donderdag van de maand bent u welkom tussen 10 en 12 uur om bekende en nieuwe gezichten te zien. Opgave is niet nodig. De koffie staat klaar!

Soms houdt een van ons een inleiding. Dit wordt als een prettige onderbreking ervaren waarna weer gezellig met elkaar kan worden gepraat!

Mocht u problemen hebben om naar het kerkcafé te komen? Neemt u dan contact met een van ons op; wij willen ons best doen om vervoer te regelen.

Namens de Taakgroep Pastoraat,
Dory Vredenberg en Johan Kriek
e-mail : pastoraat@zendingskerk.nl

Kerkcafé Zendingskerk

Namens de Taakgroep Pastoraat,
Dory Vredenberg en Johan Kriek
e-mail : pastoraat@zendingskerk.nl

Musical 'Bouwen'

De musical gaat over een kerk die wordt verbouwd. De gemeenteleden mogen een bouwplan indienen. Wie heeft het beste bouwplan? Er ontstaan vier groepen: dromers, denkers, doeners, beslissers. Die groepen maken alle vier hun eigen plan. Ze vinden allemaal hun plan het beste.

Boven het toneel zit de jeugd - onzichtbaar voor de spelers - het allemaal gade te slaan. Dan is er nog Evert, die zijn geloof kwijt is en al lang niet meer in een kerk is geweest. De jeugd probeert Evert te helpen.
Als Evert probeert of de groepen samen zouden kunnen werken, ontmoet hij veel weerstand. Gelukkig verschijnen er dan zomaar kinderen die de bouwers op het juiste spoor zetten.

De liederen zijn bestaande liederen, van populair tot opwekking , heel gevarieerd.
Er is weer een enthousiaste spelgroep, waarin jong en oud vertegenwoordigd is!

Het aanvangstijdstip is 20 uur. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie,
Gertia Coenraats ( regisseur)
vrijdag 15 februari 2019 (aanvang 20 uur)
De Zendingskerk te Ermelo

Musical 'Bouwen'

Er is weer een enthousiaste spelgroep, waarin jong en oud vertegenwoordigd is!

Het aanvangstijdstip is 20 uur. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie,
Gertia Coenraats ( regisseur)
zaterdag 16 februari 2019 (aanvang 20 uur)
De Zendingskerk te Ermelo