Home > Zendingskerk > Activiteiten

donderdag 20 december 2018 (van 10 - 12 uur)
Zendingskerk

Kerkcafé Zendingskerk

Elke 3e donderdag van de maand bent u welkom tussen 10 en 12 uur om bekende en nieuwe gezichten te zien. Opgave is niet nodig. De koffie staat klaar!

Soms houdt een van ons een inleiding. Dit wordt als een prettige onderbreking ervaren waarna weer gezellig met elkaar kan worden gepraat!

Mocht u problemen hebben om naar het kerkcafé te komen? Neemt u dan contact met een van ons op; wij willen ons best doen om vervoer te regelen.

Namens de Taakgroep Pastoraat,
Dory Vredenberg en Johan Kriek
e-mail : pastoraat@zendingskerk.nl

donderdag 20 december 2018 (van 10 - 12 uur)
Zendingskerk

Marriage Course

De Marriage Course zijn 7 mooie avonden over het huwelijk en 7 avonden om er samen als echtpaar even uit zijn.

In alle rust met z’n tweeën over je relatie en gevoelens praten, zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven misschien niet aan toe komt.

Wij starten weer op vrijdag 29 september 2019 in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze eerste avond start om 19.00 uur met een maaltijd.

Indien u graag nog verdere informatie of heeft u vragen? Of wilt u zich aanmelden?

of het contactformulier

vrijdag 27 september 2019 (aanvang 19 uur)

Marriage Course

De tweede avond is op vrijdag 4 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

of het contactformulier.
vrijdag 4 oktober 2019 (aanvang 19.45 uur)

Marriage Course

De derde avond is op vrijdag 11 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

of het contactformulier.
vrijdag 11 oktober 2019 (aanvang 19.45 uur)