Lees voor
Zoek
Home > Westerkerk > Nieuws

Vrijdag 12 april 2019

Gedachtenisboek

Sinds een jaar plaatsen we foto’s van overleden gemeenteleden op de gedachtenistafel. Een jaar na het overlijden plaatsen we de foto in een gedachtenisboek om hen op deze manier in ons midden te houden. Onlangs kregen we het verzoek of een foto van een eerder overleden gemeentelid ook in het gedachtenisboek kan worden opgenomen.
We vinden dit een mooi voorstel en willen hier graag gehoor aan geven. Hebt u als gemeentelid in het verleden een dierbare verloren en wilt u een foto van hem of haar in het gedachtenisboek? Neem hierover voor 1 mei even contact op met ds. André Priem
Vermeld daar apart bij:
Voornamen of roepnaam en achternaam van de overledene,
Datum overlijden
Leeftijd van overlijden.


Deel op Deel op

Zoek nieuws

Van
Tot
Zoek

Laatste nieuws

Westerkerk

67plus-middag

19 augustus 2019  |  Op donderdag 3 oktober is het weer zover: onze volgende seniorenmiddag.
We vieren dat we vijf jaar geleden begonnen met deze 67plus middagen!
We hebben besloten om het deze keer zonder individuele uitnodigingen te proberen.
U hoeft zich voor deze middag ook niet op te geven: u bent gewoon van harte welkom!
Noteert u daarom vast in uw agenda of op uw kalender:
donderdagmiddag 3 oktober 67plusmiddag in de Westerkerk. Inloop vanaf 14.15 uur, het programma begint om 14.30 uur.
Nadere informatie volgt nog.19 augustus 2019

minder
Westerkerk

Startavond huiskringen

19 augustus 2019  |  Startavond huiskringen: 23 september
Op maandag 23 september willen we met alle huiskringen en met iedereen die daar belangstelling voor heeft een gezamenlijke start maken. Het komend seizoen willen aan de slag gaan met het boekje dat vanuit het EW daarvoor is uitgegeven: ‘Dit is mijn lichaam – de kracht van samen geloven in een verbrokkelende samenleving’. Verschillende thema’s en onderdelen uit het boekje zullen in het nieuwe seizoen ook tijdens kerkdiensten aan de orde komen – daarmee willen we met elkaar werken aan een bredere opbouw van het Lichaam van Christus. De startavond staat in het teken om daarmee aan de slag te gaan!
Er zijn verschillende huiskringen waar voldoende ruimte is voor nieuwe mensen – en bij genoeg belangstelling kunnen er ook weer nieuwe huiskringen starten!
In de huiskringen draait het om groeien in geloof door samen het geloofsgesprek te voeren, om groeien in de ontmoeting met God en met elkaar. Heb je interesse om mee te gaan draaien, lees dan hier verder voor de contactadressen.


19 augustus 2019

meer
Westerkerk

Een volgende stap in (het) geloof

19 augustus 2019  |  Soms zijn er momenten dat je toe bent aan een nieuwe stap. Jaren in de kerk gezeten, omdat je werd meegenomen door je ouders…. Misschien ook wel jaren weg geweest omdat je het zelf allemaal nog niet wist, of je wel geloofde en wat je dan zou geloven….
Misschien in de afgelopen jaren je kind laten dopen, maar zelf nog niet de stap gezet om belijdenis te doen… Misschien gewoon toe aan een nieuwe stap?
In het nieuwe seizoen, na de zomervakantie, start er weer een nieuwe groep om samen te ontdekken of je toe bent aan zo’n nieuwe stap in (het) geloof, bijvoorbeeld belijdenis-doen, maar het kan ook zijn ‘gewoon meer bezig zijn met je geloof’, nieuwe dingen ontdekken…
Heb je interesse, meld je dan aan bij André Priem

.


19 augustus 2019

meer
Website ontwikkeling: Exitus ICT