Home > Westerkerk > Huispaaskaarsen 2019

Pasen

Huispaaskaarsen 2019

Ieder jaar doven we op Goede Vrijdag de paaskaars. In de Paasnacht ontsteken we een nieuwe paaskaars als symbool van het licht van Christus, de opgestane Heer. De kerkenraad heeft dit jaar de paaskaars met reliëf "Verbondenheid" gekozen. Een klassiek rood kruis in combinatie met vier mensen, uitgevoerd in vier kleuren, onderling van elkaar afhankelijk en verbonden in Christus de Heer.

Het is dit jaar mogelijk om een huispaaskaars te bestellen. Voor huispaaskaarsen zijn er vier reliëfuitvoeringen, waaronder 'Verbondenheid" van de nieuwe paaskaars. Ze zijn verkrijgbaar in vier maten:
  • 25 cm (€20,50)
  • 30 cm (€27,-)
  • 40 cm (€33,75)
  • 60 cm (€58,95)
Ook kunt u een bijpassende kandelaar (metaal, zwart) bestellen:
  • ø 11,5 cm (€6,07)
  • ø 8 cm (€5,49) - deze is uitsluitend voor huispaaskaars 25 cm.
In de hal van de kerk hangt een bestelformulier. Hierop kunt u uw gegevens en de bestelling invullen. U kunt uw bestelling ook per e-mail doorgeven aan de scriba.

Bestelling is mogelijk tot en met zondag 10 maart.

Betaling is uitsluitend mogelijk door het bedrag over te maken naar NL06RABO0317701525 ten name van "CvK herv gem ermelo" onder vermelding van "bijdrage paaskaars Westerkerk".

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als kerk staan wij voor u klaar. Heeft u hulp nodig of wilt u iets doorgeven? Gebruik dan onderstaande keuzebox.