Home > Westerkerk > Activiteiten

Thema-avond: Opvoeding

De ouderlingen pastoraat leeftijdsgroep 19-45 jaar organiseren het komende seizoen vijf thema-avonden.
Deze avonden zijn er om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en elkaar te leren kennen. Maar natuurlijk ook om zelf geïnspireerd te worden door het thema. We hebben de vijf avonden in drie soorten verdeeld; relaties, opvoeding en geloofsverdieping. Wij hopen op deze manier voor een ieder iets te bieden.

Wij willen maandag 25 oktober starten met een opvoedingsavond, waarin wij met elkaar na willen denken over hoe we het geloof kunnen meegeven aan onze kinderen.
Veel van ons hebben een kind laten dopen en beloofd het geloof mee te geven. Maar hoe doe je dat concreet? Wat zijn leuke vormen? Waar loop je tegenaan? Dit zijn vragen waar we met elkaar over willen nadenken, zodat we van elkaar kunnen leren.

Locatie: Westerkerk
Datum: Maandag 25 oktober
Tijdstip: 19:30 uur

Wees welkom!! Opgeven is niet nodig.

Groet, Mark de Groot en Nicole van Schaijk.

Cursus Luisterend bidden 2

Klik hier om de folder te downloaden.

Kerkelijk Centrum

Thema-avond: Opvoeding

Locatie: Westerkerk
Datum: Maandag 25 oktober
Tijdstip: 19:30 uur

Wees welkom!! Opgeven is niet nodig.

Groet, Mark de Groot en Nicole van Schaijk.

Dinsdagmiddagkring

Op de eerste dinsdag van de maand november, 2 november, hopen we voor de 2e keer samen te komen. Van 14.30 – 16.00 uur nemen de tijd om elkaar te ontmoeten en samen aan de slag te gaan met een Bijbelboek. Meestal doen we dat aan de hand van een bijbelstudieboekje. Er is altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus wil je meedoen? Geef dat dan even door aan ds. André Priem.

Voor meer informatie klik hier.