Home > Westerkerk > Activiteiten

MRT
Oude Telgterweg 260

Ontmoetingsavonden sectie 6 (buitengebied Ermelo-West)

Binnenkort worden er voor de gemeenteleden in Telgt, Horst, Harderwijk en omstreken ontmoetingsavonden georganiseerd. Als het goed is hebt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen samen met de kerkbalans-envelop.
Soms kerk je al jaren samen onder hetzelfde dak, zonder elkaar echt te hebben leren kennen. Dit is een mooie gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of elkaar beter te leren kennen. Je kunt kiezen uit de volgende data:

Dinsdagavond 19 februari Ruigehoekweg 8
Maandagavond 4 maart Riebroekersteeg 31
Woensdagavond 20 maart Oude Telgterweg 260

Vanaf 19.30 staat de koffie klaar, zodat we om 19.45 uur kunnen beginnen.
Het thema ‘Verbonden met God en met elkaar’ staat centraal en aan de hand van een bijbelgedeelte eneen werkvorm gaan we met elkaar in gesprek. Dit alles natuurlijk in een ontspannen sfeer ;-)
Rond 21.45 uur willen we de avond afsluiten.
Opgave graag vóór 9 februari bij ds. André Priem

Oude Telgterweg 260

Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een week waarin kinderen bezig zijn met het evangelie door liedjes zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en meer. Het thema dit jaar is: 'kleur je dag'.
Geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar t/m groep 8.

Maandagmiddag 26 augustus van 13.30 – 15.30 uur
Dinsdagochtend 27 augustus van 9.30 – 11.30 uur
Woensdagochtend 28 augustus van 9.30 – 11.30 uur
Donderdagochtend 29 augustus van 9.30 – 11.30 uur
Zondagmorgen 1 september om 9:30 uur afsluiting tijdens dienst in het Kerkelijk Centrum

Locatie: Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14

Maandag 26 aug t/m donderdag 29 augustus
Kerkelijk Centrum

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.
Volenbeekweg 12, Putten

Informatieavond Bulgarije 2020

Op 19 september is er een informatieavond over de Bulgarije-reis die gepland is in oktober 2020. Deze avond is bedoeld voor jongeren die mee willen en hun ouders.

Meer informatie vind je op de Bulgarije-pagina.
Westerkerk