Home > Westerkerk > Activiteiten

MRT
Oude Telgterweg 260

Ontmoetingsavonden sectie 6 (buitengebied Ermelo-West)

Binnenkort worden er voor de gemeenteleden in Telgt, Horst, Harderwijk en omstreken ontmoetingsavonden georganiseerd. Als het goed is hebt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen samen met de kerkbalans-envelop.
Soms kerk je al jaren samen onder hetzelfde dak, zonder elkaar echt te hebben leren kennen. Dit is een mooie gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of elkaar beter te leren kennen. Je kunt kiezen uit de volgende data:

Dinsdagavond 19 februari Ruigehoekweg 8
Maandagavond 4 maart Riebroekersteeg 31
Woensdagavond 20 maart Oude Telgterweg 260

Vanaf 19.30 staat de koffie klaar, zodat we om 19.45 uur kunnen beginnen.
Het thema ‘Verbonden met God en met elkaar’ staat centraal en aan de hand van een bijbelgedeelte eneen werkvorm gaan we met elkaar in gesprek. Dit alles natuurlijk in een ontspannen sfeer ;-)
Rond 21.45 uur willen we de avond afsluiten.
Opgave graag vóór 9 februari bij ds. André Priem

Oude Telgterweg 260

Diensten rondom Pasen

Na weken van voorbereiding in de veertigdagentijd zijn er verschillende vieringen in de Stille Week en Pasen.

Klik hier om naar de informatie over deze diensten te gaan.

Verschillende diensten
Oude kerk en Westerkerk

MEI

Emmaüswandeling

Tijdens de wandeling (+/- 5 km) loop je in het spoor van de Emmaüsgangers waarbij de stilte, de teleurstelling en de blijdschap van de Emmaüsgangers naar voren komen.
Je loopt als 2-tal de route en krijgt gespreksvragen mee over de onderwerpen teleurstelling en blijdschap. Het is niet nodig om als 2-tal te komen, op de avond zelf kunnen 2-tallen gemaakt.
Er is ook een route voor mensen die liever op de fiets gaan, deze route is +/- 20 km. Mocht je slecht ter been zijn en wandeling graag per auto willen doen dan verneem ik het graag, dan ga ik proberen dit te regelen.
Opgeven is niet nodig (wel handig) en aanvullende info kun je opvragen bij Sjoerd van Werven
Start: 19.30 uur vanaf de Westerkerk.
Westerkerk

MEI

Clubavond Next step (klas 3 en 4)

Vanavond is er Next step voor de tieners uit de klassen 3 en 4.
We beginnen om 19:30 in de Westerkerk

Klik hier voor meer informatie
19:30 -21:30
Westerkerk