Home > Westerkerk > Activiteiten

Volenbeekweg 12, Putten

Kampvuuravond voor mannen, Emmauswandeling

Kars Pastoor zal ons, net als vorig jaar, op pad sturen voor de Emmaus wandeling. We vertrekken tegen kwart voor negen.

Vuur en vriendschap

Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.

Volenbeekweg 12, Putten

Diensten rondom Pasen

Na weken van voorbereiding in de veertigdagentijd zijn er verschillende vieringen in de Stille Week en Pasen.

Klik hier om naar de informatie over deze diensten te gaan.

Verschillende diensten
Oude kerk en Westerkerk

MEI

Emmaüswandeling

Tijdens de wandeling (+/- 5 km) loop je in het spoor van de Emmaüsgangers waarbij de stilte, de teleurstelling en de blijdschap van de Emmaüsgangers naar voren komen.
Je loopt als 2-tal de route en krijgt gespreksvragen mee over de onderwerpen teleurstelling en blijdschap. Het is niet nodig om als 2-tal te komen, op de avond zelf kunnen 2-tallen gemaakt.
Er is ook een route voor mensen die liever op de fiets gaan, deze route is +/- 20 km. Mocht je slecht ter been zijn en wandeling graag per auto willen doen dan verneem ik het graag, dan ga ik proberen dit te regelen.
Opgeven is niet nodig (wel handig) en aanvullende info kun je opvragen bij Sjoerd van Werven
Start: 19.30 uur vanaf de Westerkerk.
Westerkerk

MEI

Clubavond Next step (klas 3 en 4)

Vanavond is er Next step voor de tieners uit de klassen 3 en 4.
We beginnen om 19:30 in de Westerkerk

Klik hier voor meer informatie
19:30 -21:30
Westerkerk