Home > Westerkerk > Activiteiten

Volenbeekweg 12, Putten

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden

Volenbeekweg 12, Putten

Clubavond Next step (klas 3 en 4)

Vanavond is er Next step voor de tieners uit de klassen 3 en 4.
We beginnen om 19:30 in de Westerkerk

Klik hier voor meer informatie.
19:30 -21:30
Westerkerk

Week van Gebed, 20 - 27 januari

'Recht voor ogen’ is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2019 plaats van 20 t/m 27 januari.
In Ermelo bidden we van zondag 20 t/m vr. 25 januari a.s., verspreid over vijf verschillende locaties.
Eerst is een gebedsdienst: een gezamenlijke viering in de Immanuelkerk, 20 januari 17.00 uur.

Lees hier verder.
20 - 27 januari