Home > Westerkerk > Activiteiten

Inzameling voedselbank

Als gemeenteleden van de Westerkerk kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben (zie artikel kerkblad onder diaconie).

Op zondag 8 december 2019 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u meehelpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen:
  • pot groente
  • stuk kaas
  • pak rijst
  • pot jam
  • net handsinaasappels
  • wasmiddel
De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren. Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank.

In de hal van de kerk staan weer kratten waarin u de producten kunt deponeren, maar u kunt uiteraard uw product ook geven aan een van de diakenen die daar aanwezig zijn. Wij hopen dat u mee wilt doen met deze concrete vorm van hulpverlening.

Alvast bedankt namens de diakenen van de Westerkerk.

Doopzondag

Zondag 19 januari is de eerstvolgende doopzondag. In overleg de doopouders worden er begin januari twee voorbereidende doopavonden gehouden. Wil je je kind laten dopen, neem dan even contact op met ds. André Priem.

Voor opgave kun je terecht bij ds. André Priem
Westerkerk

Clubavond Step Forward (16+)

Vanavond is er Step forward voor de jeugd van 16 jaar en ouder.
We beginnen om 19:30 aan de Hamburgerweg

Klik hier voor meer informatie
Hamburgerweg

Week van Gebed

De komende Week van Gebed van MissieNederland en de Raad van Kerken heeft als thema ‘Buitengewoon’ n.a.v. de buitengewoon gastvrije ontvangst van Paulus en zijn reisgenoten na de schipbreuk voor de kust van Malta.
In Ermelo bidden we van zondag 19 t/m vr. 26 januari a.s., verspreid over zes verschillende locaties.
Eerst is er in het kader van de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen een interkerkelijke gebedsdienst: Gezamenlijke viering in de Immanuelkerk, 19 januari 17.00 uur.
Voorganger is ds. Sjaak Teuwissen, in samenwerking met vertegenwoordigers uit andere kerkgenootschappen.

Doordeweekse interkerkelijke gebedsbijeenkomsten:
Dagelijks van 19.30 tot 20.30 uur
* Maandag 20 januari R.K. parochie, Goede Herderkerk, Smidsweg 20
* Dinsdag 21 januari Immanuëlkerk, Stationsstraat 137
* Woensdag 22 januari Westerkerk, Oude Nijkerkerkerweg 4
*Donderdag 23 januari De Voorhof, Christelijk Gereformeerde Kerk, Frederik Hendriklaan 11
* Vrijdag 24 januari Nederlands Gereformeerde Kerk, Van Beekweg 15
– opnieuw een soort ‘gebedsconcert’ een mix van liederen, gebedsmomenten, stiltemomenten.
De week eindigt met een oecumenische viering, samen met de R.K. Goede Herderparochie, op zondag 26 januari, 10.00 uur in de Zendingskerk, Harderwijkerweg 10.
19 januari -26 januari 2020
Verschillende kerken