Home > Westerkerk > Activiteiten

Inzameling voedselbank

Als gemeenteleden van de Westerkerk kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben (zie artikel kerkblad onder diaconie).

Op zondag 9 december 2018 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u meehelpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen:
  • houdbare melk
  • koffiepads
  • kuipje boter
  • 500 gr verpakte kaas
  • een net met sinasappels

De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren. Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank.

In de hal van de kerk staan weer kratten waarin u de producten kunt deponeren, maar u kunt uiteraard uw product ook geven aan een van de diakenen die daar aanwezig zijn. Wij hopen dat u mee wilt doen met deze concrete vorm van hulpverlening.

Alvast bedankt namens de diakenen van de Westerkerk.

Diensten rondom Pasen

Na weken van voorbereiding in de veertigdagentijd zijn er verschillende vieringen in de Stille Week en Pasen.

Klik hier om naar de informatie over deze diensten te gaan.

Verschillende diensten
Oude kerk en Westerkerk

MEI

Emmaüswandeling

Tijdens de wandeling (+/- 5 km) loop je in het spoor van de Emmaüsgangers waarbij de stilte, de teleurstelling en de blijdschap van de Emmaüsgangers naar voren komen.
Je loopt als 2-tal de route en krijgt gespreksvragen mee over de onderwerpen teleurstelling en blijdschap. Het is niet nodig om als 2-tal te komen, op de avond zelf kunnen 2-tallen gemaakt.
Er is ook een route voor mensen die liever op de fiets gaan, deze route is +/- 20 km. Mocht je slecht ter been zijn en wandeling graag per auto willen doen dan verneem ik het graag, dan ga ik proberen dit te regelen.
Opgeven is niet nodig (wel handig) en aanvullende info kun je opvragen bij Sjoerd van Werven
Start: 19.30 uur vanaf de Westerkerk.

MEI

Clubavond Next step (klas 3 en 4)

Vanavond is er Next step voor de tieners uit de klassen 3 en 4.
We beginnen om 19:30 in de Westerkerk

Klik hier voor meer informatie
19:30 -21:30