Home > Westerkerk > Activiteiten

Inzameling voedselbank

Als gemeenteleden van de Westerkerk kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben (zie artikel kerkblad onder diaconie).

Op zondag 30 juni 2019 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u meehelpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen:
  • houdbare melk
  • koffiepads
  • chocolade pasta
  • spaghetti (500 grams verpakking)
  • gezeefde tomaatjes
  • knäckebröd
De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren. Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank.

In de hal van de kerk staan weer kratten waarin u de producten kunt deponeren, maar u kunt uiteraard uw product ook geven aan een van de diakenen die daar aanwezig zijn. Wij hopen dat u mee wilt doen met deze concrete vorm van hulpverlening.

Alvast bedankt namens de diakenen van de Westerkerk.

Gebedsgroep Westerkerk

Gebedsgroep Westerkerk, maandag 23 september :11.00 t/m 12.15 uur.
Voor meer informatie klik hier.
11:00 t/m 12:15 uur

Startavond huiskringen

Startavond huiskringen: 23 september 20:00 uur
Op maandag 23 september willen we met alle huiskringen en met iedereen die daar belangstelling voor heeft een gezamenlijke start maken. Het komend seizoen willen aan de slag gaan met het boekje dat vanuit het EW daarvoor is uitgegeven: ‘Dit is mijn lichaam – de kracht van samen geloven in een verbrokkelende samenleving’. Verschillende thema’s en onderdelen uit het boekje zullen in het nieuwe seizoen ook tijdens kerkdiensten aan de orde komen – daarmee willen we met elkaar werken aan een bredere opbouw van het Lichaam van Christus. De startavond staat in het teken om daarmee aan de slag te gaan!
Er zijn verschillende huiskringen waar voldoende ruimte is voor nieuwe mensen – en bij genoeg belangstelling kunnen er ook weer nieuwe huiskringen starten!
In de huiskringen draait het om groeien in geloof door samen het geloofsgesprek te voeren, om groeien in de ontmoeting met God en met elkaar. Heb je interesse om mee te gaan draaien, neem dan contact op met Joke Nijeboer of André Priem..

Samen de Bijbel lezen

Met de slogan ‘terug naar de bronnen’ - probeert de kerk weer belangstelling te wekken voor ‘gewoon’ samen Bijbel lezen. Vroeger lazen we aan tafel en op school en bij vergaderingen…, maar tegenwoordig weten velen weinig meer van die verhalen.

Daarnaast, lezen en verstaan zijn twee dingen. ‘Verstaat u wat u leest?’
Graag nodigt ds. Nelle-Mieke Drop u uit voor een nieuw te starten Bijbel-lees-groep. Voorlopig staan komend najaar 5 bijeenkomsten gepland.
5 donderdag ochtend- en/of avondkring.

Ds. Nelle-Mieke Drop is emeritus predikant, tijdelijk verbonden aan de Gereformeerde Kerk Ermelo.

Meer informatie en aanmelding:
Samen de Bijbel lezen
donderdag 26 september 2019