Home > Westerkerk > Activiteiten

Westerkerk

Inzameling voedselbank

Als gemeenteleden van de Westerkerk kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben (zie artikel kerkblad onder diaconie).

Op zondag 8 december 2019 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u meehelpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen:
  • pot groente
  • stuk kaas
  • pak rijst
  • pot jam
  • net handsinaasappels
  • wasmiddel
De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren. Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank.

In de hal van de kerk staan weer kratten waarin u de producten kunt deponeren, maar u kunt uiteraard uw product ook geven aan een van de diakenen die daar aanwezig zijn. Wij hopen dat u mee wilt doen met deze concrete vorm van hulpverlening.

Alvast bedankt namens de diakenen van de Westerkerk.

Westerkerk

Henri Matisse

Levensvreugde in vorm en kleur.
‘Ik ken geen kunstenaar die zo veelzijdig de vreugde van het leven heeft verbeeld in schildering en knipsels, in beeldhouwwerk en zelfs in het bouwen en inrichten van een kapel.
Ben Piepers heeft in zijn voordracht aandacht voor de ontwikkeling in de kunst van Matisse. Het is bijzonder te ontdekken hoe Matisse als ongelovige de ruimte bezielt met kleur en zeggingskracht. Het tekent zijn kunstenaarschap en laat zien dat echte kunst religieuze diepte heeft.

Ben Piepers is theoloog, was pastor in de St. Lucasparochie en heeft zich laten scholen in kijken naar kunst.

Meer informatie en aanmelden: Matisse
maandag 16 december 2019
Immanuelkerk

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.

Volenbeekweg 12, Putten

Centrale ouderenmiddag

We gaan weer op weg naar het kerstfeest. De dagen worden weer korter en het is al weer vroeg donker op straat. We willen ook dit jaar weer een adventsmiddag houden. We nodigen u hiervoor van harte uit. Neem gerust uw buurvrouw of buurman mee.

Deze middag zal zoals altijd gehouden worden in het Kerkelijk Centrum. De datum is donderdag 19 december 2019. Om 15.45 uur bent u van harte welkom. We eindigen de middag om 19.00 uur.

De meditatie op deze middag wordt gehouden door ds. J. Bogerd. Deze middag zal het mannen Ensemble Tehillim onder leiding van Albert van Maanen optreden. De samenzang zal worden begeleid door dhr. Bel.

Zoals gebruikelijk is er weer een gezamenlijke broodmaaltijd.

Wanneer u vervoer nodig heeft, kunt u bellen naar mevr. B. Elbertsen 0341-557659.

Uw aanwezigheid wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Aanmelden:
Tel: 0341-560408 of e-mail: gt. vannorden@planet.nl