Home > Westerkerk > Activiteiten

MEI
Westerkerk

Emmaüswandeling

Tijdens de wandeling (+/- 5 km) loop je in het spoor van de Emmaüsgangers waarbij de stilte, de teleurstelling en de blijdschap van de Emmaüsgangers naar voren komen.
Je loopt als 2-tal de route en krijgt gespreksvragen mee over de onderwerpen teleurstelling en blijdschap. Het is niet nodig om als 2-tal te komen, op de avond zelf kunnen 2-tallen gemaakt.
Er is ook een route voor mensen die liever op de fiets gaan, deze route is +/- 20 km. Mocht je slecht ter been zijn en wandeling graag per auto willen doen dan verneem ik het graag, dan ga ik proberen dit te regelen.
Opgeven is niet nodig (wel handig) en aanvullende info kun je opvragen bij Sjoerd van Werven
Start: 19.30 uur vanaf de Westerkerk.

Westerkerk

Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een week waarin kinderen bezig zijn met het evangelie door liedjes zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en meer. Het thema dit jaar is: 'kleur je dag'.

De Vakantie Bijbel Week is er voor alle kinderen van 4 tot en met 11 jaar (groep 1 t/m groep 8).
Het programma wordt op twee locaties uitgevoerd:
- voor de kinderen in groep 1 t/m 6 is de locatie het Kerkelijk Centrum
- groepen 7-8 zijn welkom in de Rehobothkerk, met een eigen
   programma.
Kinderen die nog nooit iets gehoord hebben van het evangelie, maar ook kinderen die wel (eens of regelmatig) naar de kerk gaan, zijn van harte welkom.

Voor meer informatie kun je klikken op [website].

De tijden van de Vakantie Bijbel Week zijn:
- maandagmiddag 26 augustus van 13.30 – 15.30 uur
- dinsdagochtend 27 augustus van 9.30 – 11.30 uur
- woensdagochtend 28 augustus van 9.30 – 11.30 uur
- donderdagochtend 29 augustus van 9.30 – 11.30 uur

Zondagmorgen 1 september is om 9:30 uur de afsluiting van de Vakantie Bijbel Week 2019 tijdens dienst in het Kerkelijk Centrum

Locaties:
- Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 (groep 1-6)
- Rehobothkerk, Dirk Staalweg 43 (groep 7-8)

maandag 26 t/m donderdag 29 augustus
Kerkelijk Centrum/Rehobothkerk

Afsluitende dienst Vakantie Bijbel Week 2019

In de week van 26 tot en met 29 augustus is de Vakantie Bijbel Week gehouden. Op zondagmorgen 1 september is om 9:30 uur de afsluiting tijdens dienst in het Kerkelijk Centrum.
1 september 2019
Kerkelijk Centrum

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.
Volenbeekweg 12, Putten