Home > Westerkerk > Activiteiten

zaterdagavond 16 maart 2019, 19:00-20:00 uur
Kerkelijk Centrum

De puzzel van Pasen

Op zaterdagavond 16 maart a.s. komt Matthijs Vlaardingerbroek met de voorstelling ‘De puzzel van Pasen’ naar Ermelo. De voorstelling gaat over het Paasverhaal. Dit is niet zomaar een voorstelling! Het belooft een interactieve en afwisselende voorstelling met verschillende buikspreekpoppen en goocheltrucs te worden.

De voorstelling is voor kinderen tussen 4 - 12 jaar (basisschool), duurt ongeveer een uur en start om 19.00 uur. Toegang is gratis (collecte bij de uitgang).

Nodig gerust ook je vrienden en vriendinnen voor de voorstelling uit, maar laat je allerkleinste broertje of zusje (die nog niet naar school gaan) maar thuis, zij zijn nog te klein voor de voorstelling. Papa en mama zijn van harte welkom.

De voorstelling wordt georganiseerd door de hervormde wijkgemeente Kerkelijk Centrum in samenwerking met het Centraal Missionair Platform

zaterdagavond 16 maart 2019, 19:00-20:00 uur
Kerkelijk Centrum

Kampvuuravond voor mannen

Vuur en vriendschap
Met als motto "Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is" ben je elke derde dinsdagavond van de maand (september t/m juni) welkom voor een avond met een vuurtje, drankje, gezelligheid, vriendschap en inhoud. Een plek om te praten, te luisteren en je verhaal te kunnen doen.

Zie ook de pagina over de kampvuuravonden.

Volenbeekweg 12, Putten

Lijden in veelvoud

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Oude Kerk (in de Hoeve)
Inleider:  Rolf Holtrop en Peter Verbaan

“Lijden”: een veel gebruikte term in de veertigdagentijd.
Maar wat is “lijden” eigenlijk? En hoe gaan wij ermee om?

Dokter/dominee, hoe denkt u over lijden?
Dokter Rolf Holtrop en ds Peter Verbaan gaan over dit thema met u in gesprek.
Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

woensdag 20 maart 2019 (aanvang 20 uur)
Oude Kerk (in de Hoeve)

MRT

Ontmoetingsavonden sectie 6 (buitengebied Ermelo-West)

Binnenkort worden er voor de gemeenteleden in Telgt, Horst, Harderwijk en omstreken ontmoetingsavonden georganiseerd. Als het goed is hebt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen samen met de kerkbalans-envelop.
Soms kerk je al jaren samen onder hetzelfde dak, zonder elkaar echt te hebben leren kennen. Dit is een mooie gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of elkaar beter te leren kennen. Je kunt kiezen uit de volgende data:

Dinsdagavond 19 februari Ruigehoekweg 8
Maandagavond 4 maart Riebroekersteeg 31
Woensdagavond 20 maart Oude Telgterweg 260

Vanaf 19.30 staat de koffie klaar, zodat we om 19.45 uur kunnen beginnen.
Het thema ‘Verbonden met God en met elkaar’ staat centraal en aan de hand van een bijbelgedeelte eneen werkvorm gaan we met elkaar in gesprek. Dit alles natuurlijk in een ontspannen sfeer ;-)
Rond 21.45 uur willen we de avond afsluiten.
Opgave graag vóór 9 februari bij ds. André Priem
Oude Telgterweg 260