Home > Westerkerk > Activiteiten

MEI

67-plusmiddag

Donderdag aanstaande, 16 mei dus, is er in onze Westerkerk weer een 67plus middag.
De spreker voor deze middag is ouderling Tijmen Bosch.
Het programma begint om half drie en vanaf kwart over twee staat de koffie klaar.
U bent hartelijk welkom!
Welkom dus vanaf 14.15 uur in de Westerkerk!
De voorbereidingscommissie

MEI

Dauwtrappen

Een mooie wandeling over heide en door de bossen rondom Ermelo, een goed begin van Hemelvaartsdag. Onderweg stoppen we voor het opeten van een (zelf meegebracht) ontbijtje en een korte overdenking.
Start: 05.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Calluna. We zijn tegen 09.00 uur terug bij Calluna.
Opgeven is niet nodig (wel handig zodat we weten of we op je moeten wachten) en aanvullende info kun je opvragen bij Sjoerd van Werven
05.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Calluna
Parkeerplaats bij Calluna

Clubavond Step forward (16+)

Vanavond is er Step forward voor de jeugd van 16 jaar en ouder.
We beginnen om 19:30 in de Westerkerk.

Klik hier voor meer informatie.

Kliederkerk voorbereidingsavond

Op 31 maart was er de eerste Kliederkerk Ermelo-bijeenkomst in de Immanuelkerk. We kijken terug op een geslaagde start! Natuurlijk ontdekten we bij de evaluatie enige verbeterpunten (het was ook onze eerste keer ;-), maar we zijn vol enthousiasme ook alweer aan de slag gegaan met de komende keer!
De eerstvolgende Kliederkerk zal zijn op zondag 7 juli in de Westerkerk (15.30-18.00 uur, het team begint om 14.00 uur met de voorbereidingen).
Ook deze bijeenkomst zal bestaan uit drie onderdelen: Samen ontdekken (workshopachtige activiteiten), Samen vieren (korte interactieve viering) en Samen eten (eenvoudige maaltijd).
Op dinsdag 4 juni (20.00 uur in de Westerkerk) willen we deze Kliederkerk-bijeenkomst voorbereiden. We kunnen mensen gebruiken in de volgende teams: gastvrijheid, catering, workshops en viering.
Alleen samen kunnen we van Kliederkerk Ermelo iets mooi maken!
Als je ook mee wil helpen doen, dan kun je je aanmelden bij Ery of André.
Geef dan ook even aan of je voorkeur hebt voor een bepaald team of een bepaalde activiteit. En als je andere mensen kent die wel willen helpen? Nodig hen dan gerust uit voor de voorbereidingsavond van 4 juni!
Als thema hebben we voor 7 juli gekozen voor ‘Op rots of zand’.
Wil je daar alvast eens over nadenken, check dan het volgende document:
We hopen elkaar te ontmoeten!
met hartelijke groet,
Ery Bennink
André Priem

Na de start op 31 maart in de Immanuelkerk vinden de drie volgende Kliederkerkbijeenkomsten plaats in de Westerkerk (7 juli), Oude Kerk (15 september) en in het Kerkelijk Centrum (17 november). Zet ze vast in de agenda!

Voor meer informatie klik hier