Home > Oude Kerk > Activiteiten

wo 15 mei 2019 9:45 uur
De Hoeve

Koffieochtend in mei

Er is weer een koffieochtend.

Iedereen die in is voor ontmoeting en/of koffie met iets bijpassends is welkom vanaf 9.45u.

wo 15 mei 2019 9:45 uur
De Hoeve

Wandelgroep Oude Kerk za 8 juni 2019

De wandelgroep van de Oude Kerk gaat om de maand op de tweede zaterdag zaterdagochtend op stap. De af te leggen afstand varieert tussen de 6 en 10 km, afhankelijk van de groep aanwezigen.
De start is om 10:00 uur vanaf de Oude Kerk en de wandeling duurt tot uiterlijk 13:00 uur.

Geplande tochten:
3 - zaterdag 8 juni 2019
4 - zaterdag 10 augustus 2019
5 - zaterdag 12 oktober 2019
6 - zaterdag 14 december 2019
za 8 juni 2019 10:00 uur
Oude Kerk

Concert in de Muzerije op 15 juni 2019

aanvang 15.30 uur:

Programma:
- Victor Pirir Avila (blokfluit en clavecimbel) en
- Gerrit 't Hart (orgel en clavecimbel)

Volgende concerten:

- Zaterdag 21 september, aanvang 15.30 uur: Renée Bosch ( gamba) en Gerrit 't Hart (clavecimbel)

- Zaterdag 12 oktober, aanvang 15.30 uur: Muziek in verbinding met beeldende kunst. Opening van een expositie van werk van Heleen van Trigt

- Zaterdag 9 november, aanvang 15.30 uur: Vocaal Ensemble Pavane, onder leiding van Joke Hooikammer en Gerrit 't Hart (orgel en clavecimbel)

- Zaterdag 14 december, aanvang 15.00 uur en 16.30 uur: Kleinkoor Ermelo, onder leiding van Gerrit 't Hart. Op het programma staat muziek voor de advents- en kersttijd.
zaterdag 15 juni 2019 15:30 uur
De Muzerije, Telgterbuurtweg 27 Ermelo

Kliederkerk

Op 31 maart was er de eerste Kliederkerk Ermelo-bijeenkomst in de Immanuelkerk. We kijken terug op een geslaagde start! Natuurlijk ontdekten we bij de evaluatie enige verbeterpunten (het was ook onze eerste keer ;-), maar we zijn vol enthousiasme ook alweer aan de slag gegaan met de komende keer!
De eerstvolgende Kliederkerk zal zijn op zondag 7 juli in de Westerkerk (15.30-18.00 uur, het team begint om 14.00 uur met de voorbereidingen).
Ook deze bijeenkomst zal bestaan uit drie onderdelen: Samen ontdekken (workshopachtige activiteiten), Samen vieren (korte interactieve viering) en Samen eten (eenvoudige maaltijd).
Op dinsdag 4 juni (20.00 uur in de Westerkerk) willen we deze Kliederkerk-bijeenkomst voorbereiden. We kunnen mensen gebruiken in de volgende teams: gastvrijheid, catering, workshops en viering.
Alleen samen kunnen we van Kliederkerk Ermelo iets mooi maken!
Als je ook mee wil helpen doen, dan kun je je aanmelden bij Ery of André.
Geef dan ook even aan of je voorkeur hebt voor een bepaald team of een bepaalde activiteit. En als je andere mensen kent die wel willen helpen? Nodig hen dan gerust uit voor de voorbereidingsavond van 4 juni!
Als thema hebben we voor 7 juli gekozen voor ‘Op rots of zand’.
Wil je daar alvast eens over nadenken, check dan het volgende document:
We hopen elkaar te ontmoeten!
met hartelijke groet,
Ery Bennink
André Priem

Na de start op 31 maart in de Immanuelkerk vinden de drie volgende Kliederkerkbijeenkomsten plaats in de Westerkerk (7 juli), Oude Kerk (15 september) en in het Kerkelijk Centrum (17 november). Zet ze vast in de agenda!

Voor meer informatie klik hier
Immanuelkerk