Home > Oude Kerk > Activiteiten

wo 17 april 2019 15:00 uur

Klein avondmaal in april

In de stille week, op woensdagmiddag 17 april om 15.00u, is er weer het Klein Avondmaal in de Oude Kerk. Speciaal voor hen voor wie een avondmaalsdienst op zondag (of Goede Vrijdag) bezwaarlijk is geworden. Weet dat u niet de enige bent, er zit altijd een hele kring om de avondmaalstafel heen. En zeker als u niet meer geregeld in de kerk kunt komen, treft u er oude bekenden aan. Als u een diaken of de dominee laat weten dat vervoer een bezwaar is, wordt daarin voorzien. Na afloop van het avondmaal drinken we met elkaar koffie.

U kunt desgevraagd worden opgehaald door een diaken. Daarvoor kunt u contact opnemen met diaken Gijs van Norden of ds. Verbaan.

wo 17 april 2019 15:00 uur

Oude kerk zingt

Oude kerk zingt met gospelkoor "The Witnesses"

Voor Ar
menie !

zaterdag 11 mei 19:00 uur

Koffieochtend in mei

Er is weer een koffieochtend.

Iedereen die in is voor ontmoeting en/of koffie met iets bijpassends is welkom vanaf 9.45u.
wo 15 mei 2019 9:45 uur
De Hoeve

Hoevemaaltijd in mei

De hoevemaaltijd is voor ieder, die gezelligheid zoekt, die niet weet wat hij nu weer moet koken en voor hen die het fijn vinden om anderen te ontmoeten van binnen en buiten onze wijkgemeente.

Bent u nieuwsgierig geworden ? Schuif gerust een keer aan !

De maaltijd vangt om 18:00 aan, maar u kunt er vanaf 17:45 binnenlopen.

Jong en oud, alleen of als gezin, van de (Oude) kerk of niet, iedereen is welkom.

Er zal een driegangenmenu geserveerd worden met als richtprijzen: € 3,- volwassenen en € 1,50 kinderen.
Opgave zien we - in verband met de voorraad - wel graag tegemoet .

Voor opgave en informatie kunt u contact opnemen met :
- Rita en Jacques van der Lely, tel.: 562563
- Frieda en John Meijers, tel.: 556459, of via e-mail: johnmeijers@hotmail.com