Home > Oude Kerk > Activiteiten

zondag 7 juli 2019 09:00 en 10:30 uur

inzameling voedselbank 7 juli 2019

Voedselbank - inzameling en ook punten sparen (DE).

Als gemeenteleden van de Oude Kerk kunnen we een bijdrage leveren aan mensen die het financieel moeilijk hebben ( zie artikel kerkblad onder diaconie).

Op zondag 7 juli 2019 staan er lege kratten van de voedselbank. Wilt u mee helpen om de kratten te vullen door de volgende producten mee te nemen: Houdbare melk,koffiepads, Chocolade pasta, Spaghetti ( 500 grams verpakking), Gezeefde tomaatjes en Knäckebröd.
De punten van Douwe Egberts kunt u ook inleveren. Er staat een bus bij de ingang van de kerk waar u ze in kunt doen. Dan sparen we samen voor koffie voor de voedselbank.

Alvast bedankt, diaken Gijs van Norden. tel: 560408

zondag 7 juli 2019 09:00 en 10:30 uur

Klein avondmaal in november

Op 17 april is er op woensdagmiddag 15 uur weer een klein avondmaal, voor hen die graag wél brood en wijn ontvangen, maar voor wie het bezwaarlijk is geworden de zondagse eredienst te bezoeken. Het is een bijzonder samenzijn, zo ervaren de deelnemers.

U kunt desgevraagd worden opgehaald door een diaken. Daarvoor kunt u contact opnemen met diaken Gijs van Norden of ds. Verbaan.
wo 13 nov 2019 15:00 uur

Grote gemeenteavond 2019

Grote gemeenetavond in 2019

info volgt nog

wo 13 nov 2019 19:30 UUR
Oude Kerk

Zien met je hart

In de parabel van ‘De kleine prins’ van de schrijver Antoine de Saint-Exupéry, het verhaal over de zoektocht van de mens naar geluk, zegt de vos: ‘Adieu. Hier mijn geheim. Het is heel eenvoudig: je ziet alleen maar goed met je hart. Wat essentieel is, is voor de ogen onzichtbaar.’

Lily Veen Lily Veen heeft zich verdiept in de spirituele en filosofische levensvragen, maar zegt nadrukkelijk dat ze een praktijkmens is. Ze heeft gedichten geschreven en tekeningen gemaakt.

Meer informatie en aanmelden: Weil

woensdag 13 november 2019