Home > Nieuwe Kerk Zuid > Activiteiten

dinsdag 11 december 2018 (aanvang 19.30 uur)
consistorie van de Nieuwe Kerk

mannenvereniging "Onderzoekt de Schriften"

Op D.V. dinsdag 11 december a.s. komen de mannen van de mannenvereniging weer bij elkaar in de consistorie van de Nieuwe kerk, aanvang 19.30 uur.

Dit keer wordt er nagedacht over ‘De bouw van de tempel, Davids plan en Gods plan’.

David wil de Heere een huis bouwen maar God heeft andere plannen. God zal David een huis bouwen, een huis dat tot in eeuwigheid zal bestaan. In 2 Samuel 7 lezen we de reactie van David: één en al dankbare verwondering. Gerard van Panhuis vertelt er ons meer van.

We beginnen om 19.30 uur. Ook op de laatste vergadering van dit jaar zijn belangstellende mannen weer hartelijk welkom.

dinsdag 11 december 2018 (aanvang 19.30 uur)
consistorie van de Nieuwe Kerk

Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een week waarin kinderen bezig zijn met het evangelie door liedjes zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en meer. Het thema dit jaar is: 'kleur je dag'.
Geschikt voor alle kinderen vanaf 4 jaar t/m groep 8.

Maandagmiddag 26 augustus van 13.30 – 15.30 uur
Dinsdagochtend 27 augustus van 9.30 – 11.30 uur
Woensdagochtend 28 augustus van 9.30 – 11.30 uur
Donderdagochtend 29 augustus van 9.30 – 11.30 uur
Zondagmorgen 1 september om 9:30 uur afsluiting tijdens dienst in het Kerkelijk Centrum

Locatie: Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14

Maandag 26 aug t/m donderdag 29 augustus

Marriage Course

De Marriage Course zijn 7 mooie avonden over het huwelijk en 7 avonden om er samen als echtpaar even uit zijn.

In alle rust met z’n tweeën over je relatie en gevoelens praten, zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven misschien niet aan toe komt.

Wij starten weer op vrijdag 29 september 2019 in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze eerste avond start om 19.00 uur met een maaltijd.

Indien u graag nog verdere informatie of heeft u vragen? Of wilt u zich aanmelden?

Dan kunt u ons bereiken via:
email: gekevandenberg62@gmail.com
telefoonnummer: 0341-553077
of het contactformulier

vrijdag 27 september 2019 (aanvang 19 uur)

Marriage Course

De tweede avond is op vrijdag 4 oktober in het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo
Deze avond start om 19.45 met een verzorgde koffie/theetafel.

Dan kunt u ons bereiken via:
email: gekevandenberg62@gmail.com
telefoonnummer: 0341-553077
of het contactformulier.
vrijdag 4 oktober 2019 (aanvang 19.45 uur)