Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

donderdag 24 januari vanaf 15:00 tot rond 18:30 uur
Kerkelijk Centrum

Ontmoetingsmiddag voor ouderen

Donderdag 24 januari a.s. bent u weer van harte welkom in het Kerkelijk Centrum. Door de dames van de bezoekdienst is er een gezellige middag voor u georganiseerd, met als afsluiting de jaarlijkse STAMPPOTTENMAALTIJD!
Onze wijkpredikant ds. De Wit zal de meditatie verzorgen en Dick Groenendijk zorgt voor de muzikale begeleiding. Vanaf 15.00 uur ontvangen wij u graag met een kopje thee of koffie en we hopen af te sluiten rond 18.30 uur.
De collecte zal deze keer bestemd zijn voor de Ned. Patienten Vereniging.

Voor deze middag kunt u zich opgeven bij onderstaande dames, graag voor 22 januari. En mocht u vervoer nodig hebben, dan kunt u dit ook aan hen doorgeven. Vind u het vervelend om alleen te komen? Ook gasten zijn van harte welkom! Met elkaar hopen we op een gezellige middag, waarin u weer de gelegenheid krijgt om elkaar te ontmoeten. Graag tot ziens op donderdag 24 januari.

Namens de Dames Bezoekdienst,
Eva van den Berg, tel. 55 86 16
Doortje van Dasler, tel. 55 83 73

donderdag 24 januari vanaf 15:00 tot rond 18:30 uur
Kerkelijk Centrum

Rolling drinks en dinner 2019

Lekker op fiets van koffie naar pizza uit de oven met als tussendoortje de geur van druiven(d)ranken.

Kosten 25 EURO
Gezelligheid gratis
Inschrijfformulier ligt in de hal van het Kerkelijk Centrum
22 juni 2019 van 15:30 tot 21:00 uur
diverse locaties in Ermelo

kelderavond juni 2019

Een gezellige avond met muziek, ontspanning en ontmoeting.
van 19:00 tot 21:30 uur
kelder Kerkelijk Centrum

Creatief & Actief voor vrouwen

14:00 Start met koffie, thee en eigen (mis)baksels

14:30 Korte creatieve overdenking uit het doe-boekje ‘Wat zeg je?’

Daarna heb je de keuze uit:

Een deel van het klompenpad lopen.

Een creatieve workshop van Kris.

Of gewoon lekker luieren in de hangmat, kletsen in de tuin terwijl je kijkt wat anderen doen.

Om een uur of vijf gaan we samen picknicken. Mannen en kinderen vanaf die tijd ook welkom om gezellig in het gras te ploffen. Iedereen neemt zelf wat te eten mee, wat we met elkaar delen.

Geef je op via info@bykris.nl of tel: 564605. Vertel dan ook meteen wat je zelf meeneemt aan eten en of je wilt wandelen of de creatieve workshop wilt volgen. Voor een bijdrage in de kosten zal er een potje staan.
Horsterweg 169, fam. Bossenbroek