Home > Kerkelijk Centrum > Activiteiten

Ontmoetingsmiddag voor ouderen

Donderdag 24 januari a.s. bent u weer van harte welkom in het Kerkelijk Centrum. Door de dames van de bezoekdienst is er een gezellige middag voor u georganiseerd, met als afsluiting de jaarlijkse STAMPPOTTENMAALTIJD!
Onze wijkpredikant ds. De Wit zal de meditatie verzorgen en Dick Groenendijk zorgt voor de muzikale begeleiding. Vanaf 15.00 uur ontvangen wij u graag met een kopje thee of koffie en we hopen af te sluiten rond 18.30 uur.
De collecte zal deze keer bestemd zijn voor de Ned. Patienten Vereniging.

Voor deze middag kunt u zich opgeven bij onderstaande dames, graag voor 22 januari. En mocht u vervoer nodig hebben, dan kunt u dit ook aan hen doorgeven. Vind u het vervelend om alleen te komen? Ook gasten zijn van harte welkom! Met elkaar hopen we op een gezellige middag, waarin u weer de gelegenheid krijgt om elkaar te ontmoeten. Graag tot ziens op donderdag 24 januari.

Namens de Dames Bezoekdienst,
Eva van den Berg, tel. 55 86 16
Doortje van Dasler, tel. 55 83 73

Ontmoetingsmiddag voor ouderen

De collecte zal deze keer bestemd zijn voor de Ned. Patienten Vereniging.

Namens de Dames Bezoekdienst,
Eva van den Berg, tel. 55 86 16
Doortje van Dasler, tel. 55 83 73

Christus in de Psalmen

programma 'Samen verder' van Vorming & Toerusting/Leerhuis
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Kerkelijk Centrum
Inleider: Gerard den Hartog

De betekenis van de Psalmen voor Bonhoeffer in de tijd van samenzwering en verzet.
prof. Gerrit den Hertog behandelt de vraag:
Hoe hingen Bonhoeffers actviteiten als samenzweerder samen met zijn omgang met de Psalmen?

Gerard den Hartog is Emeritus Hoogleraar Systematische Theologie te Apeldoorn.
Meer informatie vindt u in het programmaboekje 'Samen verder'.

Om u aan te melden, kunt u op inschrijven klikken.
Meer informatie over de commissie Vorming & Toerusting vindt u op onze website door te klikken op het onderstaande logo.

donderdag 31 januari 2019 (aanvang 20 uur)
Kerkelijk Centrum, Ermelo

Geloofsopvoeding speciaal voor ouders van tieners

Geloofsopvoeding?!
Hoe breng je het geloof over naar de volgende generatie? Dit jaar organiseren wij een avond speciaal voor ouders van tieners.
Tijdens de avond zal Gerdien Marchand (van de HGJB) bijbelstudie en toerusting verzorgen en is er ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen, ervaringen te delen en wellicht nieuwe ideeën op te doen.
Dinsdag 5 februari van 20:00 -22:00 uur